«Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μ…νι που γίνεται» και «Επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα» είπε ο Πάνος Βλάχος στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open σε πρόσφατη συνέντευξή του και ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Η κάμερα της ίδιας εκπομπής, το πρωί της Παρασκευής (03/12) συνάντησε εκ νέου τον ηθοποιό ο οποίος σχολίασε τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά του στο «μαρκούτσι» των δημοσιογράφων και τόνισε πως δεν υπάρχει για να σχολιάζει τους πάντες ενώ ζήτησε και συγγνώμη.

«Αν παρερμηνεύτηκε κάτι που είπα, ζητώ συγνώμη»

«Αν παρερμηνεύτηκε κάτι που είπα, ζητώ συγνώμη. Δεν ήθελα να θίξω κανέναν δημοσιογράφο ούτε κανέναν άνθρωπο που κάνει την δουλειά του με γνησιότητα και ηθική. Αυτό που είπα είναι ότι διχάζει πάρα πολύ η ερώτηση για πρόσωπο και όχι η ερώτηση για ιδέες» είπε αρχικά ο Πάνος Βλάχος.

«Θα ήθελα πάρα πολύ, σε έναν ρομαντικό κόσμο, όταν ρωτάνε οι άνθρωποι των εκπομπών μόνο για πρόσωπα… αυτό γίνεται κατά την άποψη μου ριάλιτι! Αν με ρωτήσεις την άποψη μου για την θρησκεία, για το θέατρο, για τον κορονοϊό μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση. Το να με ρωτάς, όμως, για πρόσωπα, πιστεύω ότι δημιουργεί έναν διχασμό. Οι πρωινές εκπομπές το κάνουν αυτό από πάντα» είπε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Απλά λέω ότι αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή δημιουργεί διχασμό και φόβο σε μια κοινωνία που είναι ήδη και διχασμένη και φοβισμένη» τόνισε ο Πάνος Βλάχος και πρόσθεσε πως: «Δεν υπάρχω εδώ για να είμαι σχολιαστής των πάντων. Ούτε οι ηθοποιοί υπάρχουν για να δίνουμε στους δημοσιογράφους λεζάντες ο ένας για τον άλλον».