Οι πιθανότητες λένε ότι τον κύριο της φωτογραφίας τον ξέρουμε όλοι: είναι ο Jeremy Clarkson του «Top Gear» δίπλα στην ολοκαίνουρια Jaguar F-Type του.

Ο παρουσιαστής της γνωστής εκπομπής μιλούσε πάντα πολύ θερμά για την Jaguar, την «Jaaaag» όπως συνηθίζει να την αποκαλεί, και ιδιαίτερα για την ηρωική F-Type.

Παλιότερα είχε εξάλλου «τιτιβίσει» για το θρυλικό supercar της βρετανικής φίρμας στους 1,7 εκατομμύρια followers του: «Τρία είναι τα λάθος πράγματα σε αυτό το αμάξι. Το στιλ δεν είναι ένα από αυτά».

Κι έτσι ο Clarkson έβαλε στο χέρι την ακυκλοφόρητη ακόμα 2014 F-Type V8 S, το 5λιτρο V8 supercar των 495 αλόγων, που θα κοστίζει κάπου στα 100.000 ευρώ.

Στα παλιότερα αυτοκίνητα του Clarkson περιλαμβάνονταν ένα Ford GT, μια Lamborghini Gallardo Spyder και η Mercedes CLK63 AMG Black. Στον τύπο αρέσει η ταχύτητα και δεν το κρύβει εξάλλου.

Το αμάξι μοιάζει πάντως λίγο στενόχωρο για τον θηριώδη 53χρονο παρουσιαστή, καθώς στριμώχνεται για να μπει και να βγει! Μήπως ένα ταχύτατο τζιπ θα ήταν καταλληλότερο για τα «κυβικά» του;

Αυτό τουλάχιστον σχολίαζαν οι περαστικοί που τον είδαν να προσπαθεί να βγει από το supercar στο Δυτικό Λονδίνο, όταν σταμάτησε για να κάνει τα ψώνια του.

Ο τρόπος που βγήκε από το αμάξι, διπλωμένος στα δυο και στριμωγμένος σαν σαρδέλα, έκανε τον κόσμο να αποστρέψει το βλέμμα του από το κομψοτέχνημα της Jaguar, κι αυτό γιατί το θέαμα του Clarkson ήταν σαφώς εντυπωσιακότερο (αν είναι ποτέ δυνατόν!).