Τους τελευταίους μήνες ο Lamar Odom και η σταρ των ριάλιτι Κhloe Kardashian είχαν σοβαρά προβλήματα στο γάμο τους εξαιτίας των προβλημάτων με τα ναρκωτικά και τις εξωσυζυγικές σχέσεις του παίκτη του NBA.

Σύμφωνα με το National Enquirer, ο Odom τώρα ζητάει 8 εκατομμύρια ευρώ από την πρώην σύζυγό του και όπως δήλωσαν κύκλοι της Κhloe στη γνωστή ιστοσελίδα:

«Η Κhloe και η μητέρα της Kris Jenner, είναι πολύ ανήσυχες για το τι μπορεί να κάνει ο Lamar. Πρόκειται για μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή, γνωρίζει τα πάντα για την οικογένειά μας και δεν έχει τίποτα να χάσει».

«Γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες με τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουμε κάνει στην οικογένεια, ξέρει όσα έχουν συμβεί, ακόμα και τα χρήματα που έχουμε ξοδέψει» συνεχίζουν οι κύκλοι της οικογένειας.

Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο, αφού σύμφωνα με τις φήμες ο Odom έχει απειλήσει την Kardashian πως θα δημοσιεύσει στο διαδίκτυο ένα sex tape που τους δείχνει μαζί και που το γύρισαν πριν από καιρό, κάτι που έχει εξοργίσει την Jenner, που υποστηρίζει πως μια τέτοια πράξη θα κατέστρεφε για πάντα την καριέρα της κόρης της.

«Ο Lamar είναι πρόθυμος να καταστρέψει τη φήμη της Κhloe δίνοντας στη δημοσιότητα ένα βίντεο που τους δείχνει να κάνουν σεξ. Επίσης θα αποκαλύψει τον τρόπο που εκείνη τον παγίδεψε και κατέστρεψε την οικογένειά του» συνεχίζει η πηγή του National Enquirer.

«Η Jenner προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να βρεθεί η χρυσή τομή με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, για να είναι σίγουροι στην οικογένεια Καρντάσιαν πως δεν θα μιλήσει ποτέ δημόσια και ούτε θα γράψει τίποτα αποκαλυπτικό. Εκείνος όμως δεν πρόκειται να υπογράψει τίποτα εάν δεν δει πρώτα τα λεφτά».