Πριν 23 χρόνια, το 1989, η Claudia Schiffer στήθηκε στο φακό της Ellen von Unwerth και φωτογραφήθηκε για την εταιρεία ρούχων Guess κάτι που τη βοήθησε στην λαμπερή της καριέρα.


Claudia Schiffer στα 19 της

Τώρα η εταιρεία αναζητά τη διάδοχό της, την επόμενη πρωταγωνίστρια της καμπάνιας. Κορίτσια ηλικίας 16 και άνω μπορούν να υποβάλλουν αίτηση είτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή στη σελίδα της εταιρείας στο facebook ανεβάζοντας φωτογραφίες τους.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 19 Απριλίου μέχρι τις 15 Μαΐου και το «casting» θα γίνει σε διάφορες τοποθεσίες των ΗΠΑ και του Καναδά.

Το κοινό θα επιλέξει πέντε φιναλίστ και με λίγη βοήθεια από το περιοδικό Elle και το Ford Models, θα βγει η μτυχερή που θα ποζάρει για την Guess ελπίζοντας να εκτοξευτεί η καριέρα της όπως της ξανθιάς καλλονής.

Πρόσφατα, στους εορτασμούς για τα 30 χρόνια της εταιρείας στο χώρο του ενδύματος, η Claudia Schiffer επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» και πόζαρε σαν να μην πέρασε μια μέρα.


Η επιλογή της Κλώντια Σίφερ για την φωτογραφική καμπάνια της Guess ήρθε την ίδια χρονική στιγμή με τους εορτασμούς για τα 30 χρόνια της εταιρείας στο χώρο του ενδύματος.