Εδώ και αρκετό καιρό έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και κάνει μια προσπάθεια να ξεκινήσει μια καριέρα στο ρόλο της ηθοποιίας στην πέρα όχθη του Ατλαντικού!

Η Χριστίνα Αλούπη μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μίλα» αποκάλυψε ότι η ζωή της στην Αμερική δεν είναι εύκολη.

«Στη Νέα Υόρκη, από όπου ξεκίνησε αυτό το ταξίδι, δεν έχω καθόλου συγγενείς. Έχουμε όμως κάποιους οικογενειακούς φίλους. Αυτοί οι άνθρωποι -να’ ναι καλά- με βοήθησαν πάρα πολύ, συναισθηματικά περισσότερο. Αρχικά πήγα στη Νέα Υόρκη, και μετά πήρα μεταγραφή στην ίδια δραματική σχολή στο Λος Άντζελες» εξήγησε.

«Πρέπει να έχεις ένα κεφάλαιο από πίσω. Να δουλέψεις, αρχικά δεν μπορείς. Όσοι δουλεύουν παράνομα, κινδυνεύουν να απελαθούν. Πρέπει να έχεις αρκετά λεφτά στην τράπεζα. Πολλοί που έχουν έρθει με λίγα λεφτά, τα μάζεψαν σε δύο τρεις μήνες και έφυγαν -και είχαν χαλάσει και τα λεφτά τους. Εγώ κατάφερα τελικά και πήρα τη βίζα εργασίας μου. Περίμενα οκτώ μήνες» συνέχισε.

Είπε ακόμη ότι η συνεργασία της με μια ιστοσελίδα της έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί στην περσινή απονομή των βραβείων Όσκαρ. «Αυτό το πράγμα δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο μεγαλειώδες! Είναι ένας δρόμος σαν την Κηφισίας και είναι όλος στρωμένος με κόκκινο χαλί! Μέσα στο χαλί των Όσκαρ είναι τα μεγάλα δίκτυα. Οι μεγάλοι σταρ, ειδικά οι υποψήφιοι, είναι υποχρεωμένοι να μιλήσουν σε όλα τα μεγάλα δίκτυα». Η ίδια είχε την ευκαιρία να δει από κοντά πολλούς μεγάλους σταρ, όπως τη Νικόλ Κίντμαν, τον Τομ Χανκς και τη Νάταλι Πόρτμαν.