Παράπονα για τον τρόπο που της έχουν κατά καιρούς συμπεριφερθεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αναφορικά με την προσωπική της ζωή, εξέφρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία ήταν σήμερα καλεσμένη στο πρωινό του Mega.

«Έχουν συμβεί πολλά άσχημα περιστατικά», είπε η ηθοποιός με αφορμή ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για τις φωτογραφίες που είδαν εσχάτως το φως της δημοσιότητας και στις οποίες η ηθοποιός φιλούσε το σύντροφό της, Πέτρο Λαγούτη.

Λίγο αργότερα, δηλώνοντας πως παρά τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει με τους παπαράτσι δεν θα αλλάξει τον τρόπο ζωής της εξαιτίας τους, αφού θέλει να ζήσει όπως θέλει η ίδια, είπε: «Διαλέγω να ζήσω με αυτό που μου κοστίζει λιγότερο. Ναι, σίγουρα, μου κοστίζει το να βγαίνουν φωτογραφίες όταν δεν θέλω. Δηλαδή, όταν κάτι είναι πολύ πρώιμο και δεν θέλω να βγει προς τα έξω. Εσύ θα ήθελες να βγει κάτι που είναι πρώιμο προς τα έξω και να το ξέρει όλος ο κόσμος; Όχι! Η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, όλο σου το σόι; Θα το έλεγες ποτέ; Γιατί είναι κάτι το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί και δεν ξέρεις μετά αν μετά από ένα μήνα θα ισχύει, οπότε είναι κάτι που μπορεί να σε εκθέσει χωρίς λόγο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ρωτήθηκε από τη Φαίη Σκορδά αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, για να πάρει την απάντηση: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Είμαι καλά!».