Απ΄ότι φαίνεται ο Arnold Schwarzenegger δεν μπορεί με τίποτα να είναι πιστός στις συντρόφους του. Αυτό που ξέραμε ως τώρα για τα καμώματά του ήταν η παράνομη σχέση με την υπάλληλου του σπιτιού του και το εξώγαμο παιδί της.

Η Brigitte Nielsen, πρώην μοντέλο, αποκάλυψε ότι εν έτη 1985 εκείνη και ο Arnie είχαν έναν παράνομο δεσμό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Red Sonja». Ως εδώ καλά… Μόνο που την ίδια περίοδο έβγαινε παράλληλα και με τη Maria Shriver, που λίγο μετά παντρεύτηκε!

«Ποτέ δεν μίλησε για εκείνη και ο τρόπος που ζούσε μαζί μου με έκανε να αισθάνομαι ότι ήμουν μοναδική. Μετά συνειδητοποίησα τη σχέση του με τη Maria και ένοιωσα απατημένη», αποκαλύπτει η πρώην ερωμένη του, η οποία δηλώνει ότι «η έλξη έγινε αισθητή από την πρώτη στιγμή και δεν κρατηθήκαμε, γιατί γνωρίζαμε ότι θα κρατούσε μόνο όσο κρατούσαν τα γυρίσματα».

Μάλιστα, η νέα πέτρα του σκανδάλου δηλώνει ότι είχε μαζί του πολλές ερωτικές εμπειρίες, αλλά αν ήξερε ότι «τα πράγματα ήταν σοβαρά με εκείνη και πως ετοιμαζόταν να την παντρευτεί δεν θα έμπλεκα μαζί του».

Ασυγκράτητος ο πρώην κυβερνήτης!