Ούτε που δείχνει να την απασχολεί ο σάλος που προκάλεσε με την αποκαλυπτική της εμφάνιση στα Grammy η Μπιάνκα Σενσόρι, η οποία δεν λέει να χαμηλώσει τους τόνους.
Λίγες μόλις ώρες μετά την επεισοδιακή βραδιά στο πλευρό του Κάνιε Γουέστ, η 30χρονη εμφανίστηκε σε πάρτι μετά τα βραβεία Grammy με ένα ακόμα τολμηρό outfit, επιμένοντας στη… signature αισθητική της. Αυτή τη φορά, επέλεξε ένα κορμάκι που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, επιβεβαιώνοντας πως το γυμνό έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της.
Σε βίντεο που κυκλοφορούν από τη βραδιά, η ίδια και ο Γουέστ δείχνουν να διασκεδάζουν αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις, απολαμβάνοντας το πάρτι σαν να μην είχε προηγηθεί τίποτα. Η Μπιάνκα Σενσόρι, φαίνεται, δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει το στιλ της – και δεν τη νοιάζει καθόλου αν αυτό προκαλεί αντιδράσεις.
Kanye West and Bianca Censori at the Grammys after party last night
— J👽 Clipz (@jxtbychanxx) February 4, 2025
pic.twitter.com/PtHwWWx8gM
Bianca Censori went wild at the Grammys after party #Bianca #BiancaCensori #GRAMMYs pic.twitter.com/tKMnaU68vz
— Pach (@Pach_is_Him) February 4, 2025
Bianca Censori singing “Rolling in the Deep” by Adele at a Grammys after party (2025) pic.twitter.com/AL3JmUlxzD
— EPMG.fiji (@EPMG_fiji) February 4, 2025