Ο Τζέιμι Φοξ μίλησε πρόσφατα για το αν ο Σον “Ντίντι” Κομπς ήταν «υπεύθυνος» για τη μυστηριώδη νοσηλεία του πέρυσι. Τρεις αυτόπτες μάρτυρες που παρακολούθησαν τις μαγνητοσκοπήσεις του επερχόμενου αφιερώματος του Φοξ στο Netflix, «What Had Happened Was», είπαν ότι συζήτησε τους ισχυρισμούς ότι ο Κομπς προκάλεσε τη νοσηλεία του, αλλά τα μέλη του ακροατηρίου είχαν διαφορετικές αναμνήσεις για το τι είπε ο κωμικός.

Υπενθυμίζεται ότι ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κατασκοπευτικής κωμωδίας «Back in Action» με την Κάμερον Ντίαζ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από αδιευκρίνιστο επείγον ιατρικό περιστατικό.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, αναφέρει η Page Six, ο Choke No Joke – ο οποίος είναι βιντεογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης – δήλωσε στο Comedy Hype ότι παρακολούθησε δύο από τις τρεις παραστάσεις του Foxx, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου στο Alliance Theatre στην Ατλάντα.

Στις 7 Οκτωβρίου, το Comedy Hype ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο ο Choke δήλωσε: «Ο Jamie έχει ένα ειδικό που βγαίνει στο Netflix και πήγα στη μαγνητοσκόπηση του που κράτησε τρεις μέρες. Πήγα στο πρώτο σόου και στο τελευταίο».

Ερωτηθείς αν τα υποτιθέμενα σχόλια παρουσιάστηκαν ως «αστείο», ο Choke απάντησε: «Δεν νομίζω ότι αστειευόταν.

«Εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν αστειεύτηκε ή όχι όταν δείτε την παράσταση, γιατί για μένα – είμαι ένας νέος κωμικός, σωστά; … Ξέρω πότε κάποιος στήνει μια ατάκα και ξέρω πότε είναι σοβαρός», συνέχισε ο Choke, σημειώνοντας ότι δεν ήθελε να προδώσει τα αστεία του Τζέιμι Φοξ.

Σύμφωνα με τον Choke, οι σταρ έδειχναν να είναι «αδέρφια» μέχρι που κάτι φέρεται να έκανε τη σχέση τους να χαλάσει. Όταν το Page Six ζήτησε σχόλιο, ο Choke εξήγησε ότι σοκαρίστηκε όταν άκουσε τον Foxx να εκφράζει τους ισχυρισμούς τους στο κοινό, καθώς ο ίδιος και άλλοι γνώστες της βιομηχανίας είχαν ακούσει στο παρελθόν τις φήμες.

Εν τω μεταξύ, ο φρουρός ασφαλείας των διασημοτήτων Big Homie .CC ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του την περασμένη εβδομάδα: «Ξέρω ότι [ο Combs] δηλητηρίασε τον Jamie Foxx και ο Jamie Foxx τον κατήγγειλε στο FBI εξαιτίας αυτού. … Ο Τζέιμι Φοξ κατήγγειλε αυτόν τον άνθρωπο στο FBI εξαιτίας αυτού του γεγονότος».

Ωστόσο, ένας τρίτος παρευρισκόμενος, ο Dennis L.A. White, δήλωσε στο Page Six ότι πήγε στη δεύτερη και τρίτη μαγνητοσκόπηση του σόου. Ισχυρίστηκε ότι άκουσε τον Φοξ να λέει κάτι περισσότερο προς την κατεύθυνση: «Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια αν ο Ντίντι ήταν υπεύθυνος. Δεν ήταν υπεύθυνος. Αν ήταν, θα ήμουν νεκρός».