Η Έλενα Παπαρίζου συγκινήθηκε βλέποντας τον πατέρα της σε ένα βίντεο από τη νίκη της στον διαγωνισμό της Eurovision του 2005 με το τραγούδι «My Number One».

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκδήλωση του OGAE Greece για τη Eurovision που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Με δάκρυα στα μάτια, η Έλενα Παπαρίζου είπε για τον πατέρα της που έχει «φύγει» από τη ζωή: «Ο μπαμπάς μου, παιδιά, ο μπαμπάς μου! Συγκινήθηκα για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως επειδή είδα τον μπαμπά μου. Το πιο σημαντικό δεν είναι για τους ανθρώπους που “φεύγουν”, αυτούς τους έχουμε μέσα στην καρδιά μας και μαζί τους μεγαλώνουμε. Το σημαντικό είναι να συμβαδίζουμε με τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας».

Το απόσπασμα με τη συγκίνηση της Έλενας Παπαρίζου προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σημειώνεται ότι το «Μy Number One» σάρωσε στο κοινό, κατακτώντας την πρώτη θέση με 230 πόντους, αφήνοντας τη Μάλτα στη δεύτερη θέση. Ο διαγωνισμός της Eurovision του 2005 ήταν ο 50ος ετήσιος διαγωνισμός τραγουδιού της Ευρώπης. Πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας, μετά τη νίκη της Ρουσλάνα στον διαγωνισμό του 2004 με το τραγούδι «Wild Dances».