Η Χριστιάννα Κατσιέρη θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος 2024» που θα διεξαχθούν στο Μεξικό στις 15 Νοεμβρίου του 2024.

Η εστεμμένη των εθνικών καλλιστείων «Gs Hellas» του 2022 είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο της «Μις Υφηλίου» και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με την ομορφιά της και το ιδιαίτερο στιλ που διαθέτει.

H 20χρονη Χριστιάννα Κατσιέρη έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Σπούδασε αισθητική και δερματολογία και έχει λάβει μέρος στο ριάλιτι μόδας «Μy Style Rocks» του ΣΚΑΪ. Έχει δηλώσει ότι είναι ανταγωνιστική και ότι θέλει να είναι πρώτη σε όλα.

Η Χριστιάννα Κατσιέρη έχει επίσης περάσει από οντισιόν για το «GNTM 4» του STAR. Η τότε 18χρονη Χριστιάννα ήταν με ξανθά μαλλιά και οι κριτές (Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου) μάλιστα την είχαν απορρίψει με την ίδια να φεύγει με κλάματα, νιώθοντας αδικημένη.

Ο πρόεδρος των «GS Hellas», Γιώργος Κούβαρης, δήλωσε για τα καλλιστεία «Μις Υφήλιος 2024»: «Είμαστε περήφανοι που ο θεσμός των Gs Hellas, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι αυτός που στέλνει μία ακόμη διεθνή πρέσβειρα ομορφιάς, για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην κορωνίδα των παγκοσμίων διαγωνισμών ομορφιάς, τα «Miss Universe 2024». Οι κριτικές για τη συμμετοχή μας είναι πάνω από θετικές και ευελπιστούμε σε ένα εξίσου δυνατό αποτέλεσμα».

Να σημειωθεί πως η συνοδεία της ελληνικής αποστολής, θα είναι η μεγαλύτερη σε πλήθος, στην ιστορία της.

Δείτε τη Χριστιάννα Κατσιέρη όταν στέφθηκε «Μις Ελλάς 2022», στο σημείο 2:29:45:

Η ΡΕΜΑ CORPORATION είναι ο όμιλος που στηρίζει τη Χριστιάννα Κατσιέρη σε αυτό το μοναδικό ταξίδι της και παραχώρησε τη συλλεκτική Ferrari για τις ανάγκες φωτογράφησης.