Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Βίκυ Καγιά, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση της Ζενεβιέβ Μαζαρί «ήμουν υπάλληλος της Βίκυς, όχι φίλη».

«Χάρηκα όταν άκουσα τη δήλωση αυτή. Επιτέλους αποκαλύπτει πώς πραγματικά αισθάνεται για μένα και τότε και τώρα» σημείωσε η Βίκυ Καγιά για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Η ζωή χωρίς τηλεόραση πάει μια χαρά. Είμαι με τα παιδιά πάρα πολύ και έχω και τους πελάτες μου και τα δικά μου πράγματα. Μια άλλη ζωή, καμία σχέση. Είμαι τρισευτυχισμένη ως μαμά, διότι μεγαλώσαμε και επικοινωνούμε και μιλάμε. Μοιραζόμαστε πια πολλά μυστικά και το απολαμβάνω. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να επιστρέψω τηλεοπτικά. Αργότερα δεν ξέρει κανείς ποτέ» ανέφερε επίσης η Βίκυ Καγιά.

«Ο καθένας αξιολογεί και επεξεργάζεται σχέσεις του με τον δικό του τρόπο και όπως καταλαβαίνει. Έτσι αξιολογούν και επεξεργάζονται τη σχέση τους με εμένα. Εγώ την επεξεργάζομαι αλλιώς. Όλα καλά» τόνισε η Βίκυ Καγιά για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Καράβα, o οποίος είχε δηλώσει πως δεν μιλάνε πια.

Όσο για το GNTM, η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει πλάνο να βρεθούμε μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Ζενεβιέβ στο GNTM. Έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα για μένα που δεν ισχύουν».

Δείτε το σημείο στο 01.49:

Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στην ίδια εκδήλωση που βρέθηκε η Βίκυ Καγιά, ήταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι δύο γυναίκες δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό Σουσού». Σημειώνεται ότι η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2018 στο GNTM. Καμία από τις δύο μέχρι και σήμερα δεν έχει εξηγήσει τους λόγους που δεν μιλάνε πια.