Η Παρασκευή Κερασιώτη έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και σχολίασε το πέρασμά της από τον κόσμο του μόντελινγκ, αλλά και για το ριάλιτι GNTM.

«Αν γίνει κάποιο All Star στο GNTM, θα ήθελα να ξαναπάω. Δεν με βοήθησε κανείς από τους κριτές, ενώ μέσα στο παιχνίδι μου έλεγαν τα καλύτερα και ότι θα έχω πορεία στο μόντελινγκ», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου».

Έπειτα, πρόσθεσε ότι «πήγα στο Survivor’ γιατί ένιωθα ότι είναι κοντά στη φύση μου. Λόγω καταγωγής έχω ζήσει ανάλογες συνθήκες. Δήλωσα συμμετοχή, με κάλεσαν στα κάστινγκ και έφτασα εκεί που έφτασα. Απ’ όταν μπήκα στο Survivor, είχα κάποια προσωπικά προβλήματα και αυτά δεν με άφησαν να συνεχίσω. Έτσι αποφάσισα να φύγω».

Επίσης, σχολιάζοντας τη ρατσιστική αντιμετώπιση που έχει δεχτεί κατά καιρούς, είπε ότι «με στεναχωρούν τα σχόλια για τη φυλή μου. Όταν μπήκα στο Survivor βγήκαν πολλοί ρατσιστές και μιλούσαν για την καταγωγή μου. Υπάρχει ακόμα πολύς ρατσισμός. Στο μόντελινγκ κάποιοι άνθρωποι μου έκοψαν τα φτερά, πέρασα κρίσεις πανικού».