Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Μαρία Αντωνά καθώς πέθανε η μητέρα της σε ηλικία 56 ετών. Η παρουσιάστρια του Alpha έστειλε την αγάπη της στη ραδιοφωνική παραγωγό, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία της μητέρας της.

«Θέλω να πω για τη Μαρία Αντωνά επειδή την είδα στο κάλεσμα του Χάρη Σιανίδη. Ήταν Παρασκευή βράδυ και η μανούλα της «έφυγε» το Σάββατο το πρωί, που πήγε κι εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη. Εγώ μίλησα με μηνύματα με το Μαράκι. Νομίζω ότι ο ομφάλιος λώρος με τη μητέρα είναι ένα δέσιμο απίστευτο, είναι μία απώλεια πολύ δυσβάσταχτη» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εμείς απλά θέλουμε να πούμε στη Μαρία ότι την αγαπάμε και την έχουμε στην καρδιά μας. Είναι ένα κορίτσι που ξέρουμε κι έχουμε ζήσει. Ξέρουμε πόσο μεγάλη αδυναμία είχε στη μαμά της κι ήταν πολύ νέα, 56 ετών γυναίκα. Σήμερα στις 12 είναι η κηδεία και το Μαράκι είναι πάνω με τους συγγενείς της. Είχε ένα θέμα υγείας, αλλά δεν το φαντάστηκαν όλοι. Τις τελευταίες ημέρες είχε μία ανησυχία και μία επιδείνωση και δεν πήγε νωρίς στον γιατρό. Άργησε να πάει. Αυτό που λέμε ρε παιδιά, αν δείτε ένα σημάδι, μην το αγνοήσετε. Μαράκι μου να είσαι δυνατή να στηρίξεις τους συγγενείς σου κι η μαμά σου, όπως έγραψες στο πολύ συγκινητικό σου post, να είναι φύλακας άγγελός σου και να σε προσέχει από ψηλά. Εμείς σε αγαπάμε πάρα πολύ!» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.