Η Hailey Bieber στέκεται στο πλευρό του συζύγου της, Justin Bieber, εν μέσω της αναζοπύρωσης των αναφορών της σχέσης που είχε στο παρελθόν με τον Diddy, καθώς ο μεγιστάνας της μουσικής αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες.

Σε μια κίνηση που φάνηκε να μιλάει πιο δυνατά από τα λόγια, η Hailey έκανε στο Instagram μια ανάρτηση που περιείχε μια φωτογραφία του Justin από παλαιότερα -μια απόφαση που τράβηξε αμέσως την προσοχή των θαυμαστών του ζευγαριού.

Το 27χρονο μοντέλο δημοσίευσε μια εικόνα από το 2017, που δείχνει τον Justin να σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Με την απλή λεζάντα «Mood», η Hailey κατέστησε σαφές πώς αισθάνεται εν μέσω των αναφορών στη σχέση που είχε παλαιότερα ο Justin με τον 54χρονο Diddy, μετά τη σοκαριστική σύλληψη του hip-hop icon.

Η χρονική στιγμή της ανάρτησής της ήταν ενδεικτική. Ο Diddy συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου με πολλαπλές κατηγορίες, όπως εκβιασμός, σεξουαλικής διακίνησης με τη βία και μεταφοράς με σκοπό την πορνεία.

Η είδηση συγκλόνισε τη μουσική βιομηχανία και ανέσυρε παλιό υλικό και ιστορίες που συνδέουν τον Justin με τον Diddy από την εποχή που ο ποπ σταρ ήταν έφηβος. Καθώς ο Diddy παραμένει υπό κράτηση σε κέντρο κράτησης στο Μπρούκλιν χωρίς εγγύηση, τα βίντεο που ήρθαν ξανά στην επιφάνεια με τον νεαρό Justin να κάνει παρέα μαζί του έχουν προκαλέσει ανησυχία και συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το post της Hailey Bieber

Justin Bieber

Η εικόνα που μοιράστηκε η Hailey, όπως φαίνεται και στο δημοσίευμα του hellomagazine.com, χρονολογείται από την εποχή που ο Justin, που σήμερα είναι 30 ετών, ήταν μόλις 23 ετών. Στο στιγμιότυπο αναδρομής, ο ποπ σταρ, τότε χωρίς μπλούζα και με ριγέ μαγιό, φαίνεται να στέκεται στο Makepeace Island, ένα πολυτελές καταφύγιο που είχε νοικιάσει από τον Sir Richard Branson.

Ο Justin, ο οποίος έχει τηρήσει επιδεικτική σιωπή εν μέσω των αυξανόμενων νομικών ζητημάτων γύρω από τον Diddy, ήταν κοντά στον μεγιστάνα της μουσικής κατά τη διάρκεια της πρώιμης καριέρας του.

Ο ιδρυτής της Bad Boy Records πήρε κάποτε τον νεαρό τραγουδιστή υπό την προστασία του και έχει μιλήσει στο παρελθόν για την καθοδήγησή του -αλλά τώρα, πολλοί επανεξετάζουν αυτή τη σχέση με μια πιο κριτική σκοπιά.

Σε μια συνέντευξη που ήρθε ξανά στην επιφάνεια από το 2011, ο Diddy εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live! με τον Justin στο πλευρό του και έκανε μερικά σχόλια για την κοινή τους εποχή.

«Ξέρει καλύτερα από το να μιλάει για τα πράγματα που κάνει με τον μεγάλο αδελφό Puff στην εθνική τηλεόραση», πείραξε ο Diddy, ενώ ένας έφηβος Justin καθόταν δίπλα του, δείχνοντας κάπως ντροπαλός. Είναι μια στιγμή που, εκ των υστέρων, προκάλεσε ανησυχία, δεδομένης της τρέχουσας νομικής δυσπραγίας του Diddy.

Προσθέτοντας την ανησυχία, ένα άλλο βίντεο κλιπ δείχνει τον 15χρονο Justin να περνάει χρόνο με τον Diddy, ο οποίος ακούστηκε να λέει αινιγματικά: «Το πού κάνουμε παρέα και τι κάνουμε, δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε, αλλά είναι σίγουρα το όνειρο ενός 15χρονου». Τα λόγια του Diddy στο κλιπ, τα οποία αρχικά απορρίφθηκαν ως παιχνιδιάρικα πειράγματα, έρχονται τώρα ως ανησυχητικά ασαφή.

Η ανησυχητική οπτική της κατάστασης οδήγησε σε έντονο έλεγχο στο διαδίκτυο, με τους θαυμαστές και τους κριτικούς να αμφισβητούν την καταλληλότητα τέτοιων αλληλεπιδράσεων μεταξύ ενός καταξιωμένου μεγιστάνα της μουσικής και ενός νεαρού ανερχόμενου αστέρα.

«Γιατί ο κόσμος δεν είχε πρόβλημα με αυτό;» έγραφε ένα σχόλιο σε μια viral ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το κλιπ. Άλλοι εξέφρασαν το σοκ τους για το γεγονός ότι τα βίντεο δεν είχαν εγείρει κόκκινες σημαίες εκείνη τη στιγμή. «Είναι άγριο να το βλέπεις τώρα γνωρίζοντας όλα όσα ξέρουμε για τον Diddy», έγραψε ένας άλλος χρήστης.