Συνέχεια στη συζήτηση και τα σχόλια που προκάλεσε η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει το μπλουζάκι που φορούσε και να το πετάξει στο κοινό, μετά από συναυλία της, έδωσε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha.

H παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό της τραγουδίστριας, και αυτό έπραξε και τώρα, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη κίνηση, είναι κάτι που κάνει συχνά στις συναυλίες της και δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο. «Δεν ξέρω πως προέκυψε το συγκεκριμένο» είπε, για να απαντήσει το πάνελ της «ελλείψει θεμάτων», ερμηνεία με την οποία συμφώνησε η Ναταλία Γερμανού.

Για να συνεχίσει λίγο αργότερα λέγοντας: «Άλλο να λέμε ότι είναι νόμος και πρέπει υποχρεωτικά να είμαστε από κάποια κιλά και πάνω και όλοι να γδυνόμαστε, και άλλο να είμαστε “κουλ” και να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει και σε όποιον αρέσει. Πρόσεξε, η Ματούλα Ζαμάνη δεν υποχρεώνει κανέναν να του αρέσει. Ο κόσμος όμως που είναι εκεί, γουστάρει να είναι εκεί. Του αρέσει αυτό που βλέπει».

Η παρουσιάστρια επεσήμανε ότι «η ζωή δεν είναι οι κοιλιακοί, ούτε το να είσαι υπέρβαρος. Η ζωή είναι ό,τι μας κάνει να νιώθουμε υγιείς, ασφαλείς και χαρούμενοι. Και η αισθητική είναι κάτι πάρα πολύ υποκειμενικό. Αυτή τη στιγμή που εγώ υπάρχω ως τηλεπερουσιάστρια, μπορεί να προσβάλλω την αισθητική μεγάλου μέρους των τηλεθεατών, όπως μπορεί και να αρέσω σε κάποιο εξίσου μεγάλο μέρος. Για αυτό υπάρχει και το τηλεκοντρόλ. Όποιος με βλέπει και ξερνάει, αλλάζει κανάλι».