Ο Δήμος Βερύκιος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα γύρω από το σχόλιο που έκανε για την εμφάνιση της Έλλης Στάη και το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο δημοσιογράφος του Alpha σημείωσε αρχικά: «Παραδέχομαι και θαυμάζω την Έλλη Στάη και το εκφράζω πάντα. Αυτό είναι γνωστό. Κάθε φορά που τη συναντάω, της κάνω το δικό μου λευκαδίτικο κομπλιμέντο. Πάω στο αυτί και μέσα από τα δόντια μου της λέω “μπήκε ο διάολος μέσα σου και σε φοβάται ο χρόνος”. Εκείνη γελάει και το δέχεται. Αυτό δεν είναι κοπλιμέντο;».

«Μια τηλεκριτικός έγραψε ότι αυτό που είπα είναι ηλικιακός ρατσισμός. Το 70 ετών το είπε μόνη της σε συνέντευξή της. Σας ενοχλεί το μπέμπα; Είναι ένα δροσερό πρόσωπο και θεωρώ ότι είναι και διαφήμιση. Έτσι πρέπει να είναι ο 70άρης σήμερα. Εγώ ανέδειξα αυτό που με κόπο κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Χίλια συγγνώμη αν ενοχλήθηκε, αλλά δεν ενοχλήθηκε. Αυτό το πρόσωπο δεν είναι να το θαυμάζεις; Δεν είναι μπούλινγκ να φοβάσαι να πεις το αυτονόητο;», συμπλήρωσε ο Δήμος Βερύκιος.

«Πώς το πήγες από δω, πώς το πήγες από κει, θα την κάνεις να σου ζητήσει και συγγνώμη στο τέλος», σχολίασε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή.