Η Μαρία Φραγκάκη σχολιάζοντας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, δήλωσε ότι αρκετά πρόσωπα που εμφανίζονται στην τηλεόραση, είναι τοποθετημένα σε θέσεις και εκπομπές που δεν ήθελαν.

Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@star δήλωσε πως «είχα δύο προτάσεις συγκεκριμένα ολοκληρωμένες από δύο διαφορετικά κανάλια, τις οποίες τις αξιολόγησα, τις έβαλα κάτω, αλλά τελικά έκρινα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω τώρα, οπότε τις απέρριψα πολύ ευγενικά γιατί δεν με ενέπνευσαν. Κάποια άλλα πράγματα που συζητούσα και με ενδιέφεραν, μέχρι τώρα δεν έχουν προχωρήσει».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως «όλα είναι ρευστά στην τηλεόραση και φέτος ένα παραπάνω. Έχουν μειωθεί δουλειές οπότε και θέσεις εργασίας. Η μισή τηλεόραση αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τα μισά πρόσωπα είναι εκτός τηλεόρασης και πολλά πρόσωπα από τα άλλα μισά που είναι στην τηλεόραση, δεν θέλουν να είναι εκεί που είναι».

«Ξέρω και περιπτώσεις, που δεν πετάνε και τη σκούφια τους εκεί που είναι. Δεν τους έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο, αλλά έβαλαν πάρα πολύ νερό στο κρασί τους και συμβιβάστηκαν είτε ως προς τους συνεργάτες, είτε ως προς τις εκπομπές, είτε ως προς το οικονομικό», πρόσθεσε στη συνέχεια.