Η Μάρω Κοντού μίλησε στην εκπομπή «Στιγμές» του Alpha το βράδυ της Δευτέρας, 16 Σεπτεμβρίου, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα του παιδιού και της οικογένειας.

«Υπέροχα περνάω μόνη μου, υπέροχα! Το λέω και δεν με πιστεύουν. Βέβαια αυτό δεν έγινε, δεν ήρθε ένα πρωί. Έγινε πολλή δουλειά με εμένα. Δηλαδή εκεί γύρω στα 50 περνάς μια κρίση ποιος είσαι, πού πας, τι γίνεται, τι θα γίνει. Ένα μπέρδεμα τέλος πάντων και πολλή δουλειά», είπε αρχικά.

Για το θέμα του παιδιού, η ηθοποιός είπε: «Έκανα μια προσπάθεια, αλλά δεν γινόταν. Το πήρα απόφαση. Έχω ένα προσόν – να το πω – κάτι που δεν να το κάνω, δεν με απασχολεί, δεν κάθομαι να γκρινιάξω πάνω σε αυτό. Για κάποιον λόγο γίνονται όλα».

Μίλησε ακόμη και για τις ανασφάλειες που είχε όταν ήταν νεότερη, που πήγαζαν από το γεγονός ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.

«Ήμουν μια ωραία κοπέλα, που τη θέλανε όλοι, τη ζηλεύανε. Δεν είχα αυτοεκτίμηση. Πάντα είχα το κόμπλεξ ότι δεν κάνω παιδιά, άρα αυτός που με αγαπάει θα το ζητήσει κάποια στιγμή, άρα έχω αναπηρία. Δεν αισθανόμουν ότι ήμουν τόσο όμορφη, όσο μου λέγανε. Δεν είχα αυτή την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα στα 90. Σήμερα στα 90, λέω: “Είσαι υπέροχη, Μάρω είσαι υπέροχη, σκατά ήσουν νέα!”. Μέσα στο κόμπλεξ ήμουν. Ήμουν ευγνώμων για αυτό που είμαι σήμερα. Δεν θέλω να γυρίσω να γίνω 25 χρονών, όπως ήμουν. Θέλω αυτό που είμαι σήμερα, που μου αρέσει όπως είμαι σήμερα, να κρατήσει λίγο ακόμα», σημείωσε.