Δεν χρειάζεται να πληρώσεις πολλά στον Τομ Κρουζ για να κάνει αυτό που αγαπάει, ακόμη και αν πρόκειται για ένα επικίνδυνο κόλπο.

Η πιο πρόσφατη τολμηρή πράξη του πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ ήταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης και της παράδοσης ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λος Άντζελες το 2028.

Και παρόλο που περιλάμβανε ένα τεράστιο άλμα από τον αέρα, την αγαπημένη του μοτοσικλέτα και άλλα τολμηρά ακροβατικά, ο σταρ του κινηματογράφου στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το hellomagazine.com, δεν πληρώθηκε ούτε δεκάρα γι’ αυτό που έκανε.

Τομ Κρουζ

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου πάνελ του CNBC, ο Casey Wasserman, πρόεδρος των Ολυμπιακών Αγώνων 2028 του Λος Άντζελες, έδωσε πληροφορίες για το πώς προέκυψε η εμφάνιση του Κρουζ.

«Κάναμε pitching σε ένα Zoom», μοιράστηκε αρχικά, προσθέτοντας: «Περίπου πέντε λεπτά μετά την παρουσίαση, λέει: «Είμαι μέσα. Αλλά θα το κάνω μόνο αν μπορώ να τα κάνω όλα».

Συνέχισε: «Σε κάθε βήμα της διαδρομής, εμπλεκόταν περισσότερο και αφοσιωνόταν περισσότερο» και αποκάλυψε: «Παρεμπιπτόντως, τα έκανε όλα δωρεάν».

Αναφερόμενος περαιτέρω στη δημιουργική διαδικασία, είπε: «Δεν θα έπρεπε να το κάνω αυτό: «Η αρχική ιδέα ήταν ένα άτομο στο στάδιο ως κασκαντέρ», ωστόσο ο Τομ ήταν ανένδοτος στο να γίνει μέρος του όλου θεάματος.

Τα πιο εντυπωσιακά ακροβατικά του Τομ Κρουζ

Μεταξύ των πιο εντυπωσιακών ακροβατικών του Κρουζ ήταν η αναρρίχηση στο Burj Khalifa στο Ντουμπάι για την ταινία Mission του 2011: Impossible- Ghost Protocol, το να κρέμεται από ένα αεροπλάνο για την ταινία Mission: Impossible- Rogue Nation, να πέσει με μοτοσικλέτα από έναν γκρεμό και να πέσει με αλεξίπτωτο για να προσγειωθεί για το Mission: Impossible- Dead Reckoning Part One, καθώς και πολλές άλλες περιπτώσεις καταδύσεων, πτώσεων από κτίρια και όχι μόνο.

Όταν το πρώτο Mission: Impossible έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 1996, λίγο περισσότερο από δέκα χρόνια μετά την έναρξη της καριέρας του Τομ, είχε πληρωθεί 70 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και για την έβδομη ταινία του franchise έκανε μια σημαντικά χαμηλότερη εκτίμηση, 12-14 εκατομμύρια δολάρια, κερδίζει πολύ περισσότερα ως εκτελεστικός παραγωγός των ταινιών.

Το franchise ταινιών Mission Impossible φέρεται να έχει εισπράξει περισσότερα από 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η καθαρή αξία του Κρουζ υπολογίζεται σε περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια.