Για τη μουσική του σήμερα, τις συνεργασίες της στη σκηνή αλλά και τα μουσικά τάλεντ σόου, μίλησε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

«Η σκηνή είναι ωραία. Είναι ωραίες και οι συνεργασίες, σου δίνουν ζωή» είπε αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια, μιλώντας στο Κοσμοράδιο 95.1 με αφορμή την εμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή και τη μουσική συνάντησή της με την Ελεονώρα Μελέτη.

«Ο χώρος μας είναι ανταγωνιστικός αλλά και ποιος δεν είναι; Όλοι οι χώροι είναι ανταγωνιστικοί. Στην πορεία μου, όμως, βρήκα δοτικούς ανθρώπους. Συνεργάστηκα με ανθρώπους με τους οποίους έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Δεν δυσκολεύτηκα ούτε από το ξεκίνημα ούτε από τη συνέχεια» σημείωσε.

«Η τραπ μουσική δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι που μου ταιριάζει και μου αρέσει. Η ραπ μουσική όμως ναι. Μάλιστα αυτός που έχω ξεχωρίσει, όχι μόνο εγώ αλλά σχεδόν όλος ο κόσμος, είναι ο Λεξ. Ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη η παρουσία του, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης. Και τους “social waste”» είπε για τη μουσική που ξεχωρίζει.

«Δεν ισχύει ότι μου είχε γίνει πρόταση για κριτική επιτροπή σε τάλεντ σόου. Δεν θα ήμουν όμως και ανοιχτή, όχι, δεν μου πάει εμένα αυτό» κατέληξε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.