Η αδελφή της Κέιτ Μος, Λότι, αποκάλυψε ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά τη λήψη υπερβολικής δόσης Ozempic για να αδυνατίσει.

Το 26χρονο μοντέλο, που είναι η μικρότερη ετεροθαλής αδελφή της Κέιτ Μος, μίλησε για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάρει το φάρμακο για τον διαβήτη που έχει γίνει ένα δημοφιλές βοήθημα για την απώλεια βάρους.

Η Λότι Μος αποκάλυψε ότι έπαθε επιληπτική κρίση, αφού πήρε υψηλή δόση του Ozempic για δύο εβδομάδες. Οι γιατροί της είπαν ότι η δόση που χρησιμοποίησε για την ένεση στο πόδι της θα είχε συνταγογραφηθεί σε κάποιον που θα ζύγιζε τουλάχιστον 100 κιλά, ωστόσο η Λότι Μος είναι περίπου 50 κιλά.

«Είναι αυτά τα μικρά πράγματα που θα ήθελα να ήξερα πριν το πάρω», είπε η Λότι Μος, σημειώνοντας ότι έκανε ένεση στο πόδι της αντί για το στομάχι της για να αισθάνεται λιγότερο άρρωστη.

«Ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ, οπότε αν αυτό είναι μια προειδοποίηση για οποιονδήποτε, σας παρακαλώ, αν σκέφτεστε να το κάνετε, μην το κάνετε. Δεν αξίζει τον κόπο. Θα προτιμούσα να πεθάνω οποιαδήποτε μέρα παρά να το ξανακάνω», δήλωσε ο Μος.

Η νοσοκόμα την ενημέρωσε ότι έπαιρνε τη λανθασμένη ποσότητα Ozempic και για αυτό κατέληξε να πάθει επιληπτική κρίση λόγω αφυδάτωσης. «Ειλικρινά ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου» τόνισε η Λότι Μος.

Μιλώντας στο podcast «Dream On» το διάσημο μοντέλο είπε ότι ήταν περίπου 60 κιλά όταν πήρε για πρώτη φορά στο Ozempic και έπεσε στα 57 μετά την πρώτη της δόση. Έπεσε γρήγορα στα 53 κιλά και άρχισε να υποφέρει από παρενέργειες, όπως εμετό, απώλεια χρώματος στο πρόσωπο και δραματική απώλεια βάρους.

Δείτε το βίντεο.