Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε ο γιος μιας διάσημης τηλεπερσόνας, στην οποία την κατηγόρησε για κακοποίηση, υποστηρίζοντας ότι τον έκλεισε σε ίδρυμα σε ηλικία 12 ετών, ώστε να μην αποκαλύψει όσα βίωνε.

Ο Collin Gosselin είναι ένα από τα οκτώ παιδιά της Kate Gosselin και του Jon Gosselin, που έγιναν διάσημοι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, επειδή έκαναν ριάλιτι την καθημερινότητά τους και κυρίως την ανατροφή των εξάδυμων και δίδυμων παιδιών τους. Η εκπομπή προβαλλόταν το διάστημα 2007-2017 και καθιέρωσε ως μιντιακή προσωπικότητα την Kate, ενώ ο Jon χώρισε μαζί της και αποτραβήχτηκε από τη δημοσιότητα.

Ο 20χρονος γιος της μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα The Sun και υποστήριξε ότι η κακοποίηση ξεκίνησε μετά το διαζύγιο των γονιών του, αλλά αποφάσισε να το γνωστοποιήσει τώρα, επειδή η μητέρα του προσπαθεί να τον εκδικηθεί που δεν συμμορφώνεται στις υποδείξεις της (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του).

Η Kate Gosselin

Με βάση όσα ανέφερε, η Kate, που κάποτε εργαζόταν ως νοσοκόμα, έπαθε εμμονή με τη δόξα και τα χρήματα από τη στιγμή που έγινε διάσημη. Όταν χώρισε λοιπόν, ξεσπούσε πάνω στα παιδιά της, γιατί ανησυχούσε ότι δεν θα πουλούσε η προσωπική της ζωή στο γυαλί.

«Με έδενε χειροπόδαρα με tie wrap και με άφηνε για μέρες στο υπόγειο, σε έναν χώρο που έφτιαξε αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό. Με παρακολουθούσε από μια κάμερα», είπε ο Collin και συνέχισε: «Δεν είχα κανέναν στη ζωή μου τότε. Δεν είχα τα αδέλφια μου, δεν είχα δασκάλους στο σχολείο, δεν είχα φίλους. Δεν μου επιτρεπόταν να επισκέπτομαι τον πατέρα μου. Δεν είχα κανέναν να πάω, ούτε έναν άνθρωπο να μιλήσω. Μάλιστα, με απειλούσε ότι δεν θα με πίστευε κανείς, αν άνοιγα το στόμα μου».

Συνεχίζοντας την αφήγηση, ανέφερε ότι ξεκίνησε να αντιδρά έντονα στην κακοποίηση και η μητέρα του, φοβούμενη μήπως αποκαλυφθούν όλα, τον έκλεισε για 22 μήνες σε ίδρυμα για άτομα με ψυχικές ασθένειες.

Πώς σώθηκε – «Η εκδίκηση»

Ο Collin Gosselin μετά το γεγονός αυτό προσπάθησε να βρει βοήθεια, αλλά κανένας ενήλικας δεν τον πίστευε, θεωρώντας πως η ιστορία ήταν της φαντασίας του. Μια μέρα, λοιπόν, πήρε ένα κραγιόν και έγραψε γράμμα στον πατέρα του.

«Συγγνώμη, για αυτά που θα διαβάσεις, δεν είμαι τρελός, ούτε προσπαθώ να σε εξαπατήσω», είπε ο 20χρονος, διαβάζοντας το γράμμα που είχε γράψει, και πρόσθεσε: «Ήμουν παιδί και προειδοποιούσα τον πατέρα μου ότι δεν θέλω να τον εξαπατήσω. Η μητέρα μου με έφτασε σε τέτοιο σημείο, που φοβόμουν να μιλήσω μήπως και δεν γίνω πιστευτός». Ο πατέρας του έλαβε το γράμμα και, παρότι είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών, κατάφερε να πάρει τον γιο του μαζί του.

Έκτοτε, τα πράγματα έμοιαζαν να έχουν φτιάξει, μέχρι που ο 20χρονος κατετάγη στους πεζοναύτες. Τότε, η μητέρα του δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με ψυχικές διαγνώσεις του γιου της, υποστηρίζοντας πως ήταν ακατάλληλος να υπηρετήσει στον στρατό, με αποτέλεσμα να αποταχτεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com, αμερικανοί αξιωματούχοι μίλησαν ανώνυμα και υποστήριξαν ότι «δεν διαγνώστηκε ψυχικά άρρωστος». Ωστόσο, «ο στρατός δεν ήθελε να ρισκάρει, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδί διάσημης περσόνας».

Πλέον, είναι άγνωστο αν η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, αλλά και τα άλλα παιδιά της Kate Gosselin κατά καιρούς την έχουν επικρίνει για τη συμπεριφορά της, χωρίς να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες, τονίζοντας, ωστόσο, ότι θα προτιμούσαν να μεγάλωναν με τον πατέρα τους.