Η Μαρίνα Σάττι έδωσε μια συναυλία το βράδυ της Κυριακής στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού με την Κατερίνα Σαλακά, γνωστή στα social media για τις συμβουλές αυτοβελτίωσης και αυτοπεποίθησης, να ξεσπά κατά της τραγουδίστριας στο Tik Tok, καθώς όπως ισχυρίζεται δεν της επέτρεψαν την είσοδο.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Σαλακά κατήγγειλε ότι δεν της επετράπη η είσοδος στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στον Λυκαβηττό, με τους συνεργάτες της να της φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο. «Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι», ανέφερε η γνωστή TikToker με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς σοκαρισμένη.

«Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά, έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

Η απάντηση από το περιβάλλον της τραγουδίστριας

Η εκπομπή «Summer’s Cool» ήρθε σε επαφή με στενό συνεργάτη της αγαπημένης ποπ τραγουδίστριας, ο οποίος τόνισε ότι η πρόσκληση που έλαβε η γνωστή TikToker παρερμηνεύτηκε και ανέφερε ότι η Μαρίνα Σάττι έχει στεναχωρηθεί πολύ με αυτό το περιστατικό.

«Επικοινωνήσαμε και με την Κατερίνα Σαλακά και δεν μπορέσαμε να τη βρούμε» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος αναφέροντας στη συνέχεια την επικοινωνία που είχε με τη δισκογραφική εταιρία της τραγουδίστριας και με στενό της συνεργάτη, ο οποίος μετέφερε πως η life coach είχε μία πρόσκληση τιμής ένεκεν, όπως αρκετοί άλλοι και ζήτησε η ίδια να πάει να δει τη συναυλία λόγω της επικοινωνίας που έχουν.

«Ίσως παρερμηνεύτηκε η πρόσκληση, νομίζοντας η Κατερίνα Σαλακά ότι συμμετείχε στο act και στην παράσταση, μετά από αυτό που είχε γίνει στη Χαλκιδική. Επ’ ουδενί δεν της μίλησε κανείς άσχημα κι όλο αυτό έγινε μισή ώρα πριν τη συναυλία. Η Κατερίνα Σαλακά δεν παρακολούθησε τη συναυλία και η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ στενοχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει με αυτούς τους σκληρούς χαρακτηρισμούς. Όλη η ομάδα της είναι στενοχωρημένη και συνεχίζουν να αγαπάνε την Κατερίνα Σαλακά. Δεν ήταν να ανέβει στη σκηνή, αλλά να παρακολουθήσει».