Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Ματ Ντέιμον φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια μιας θερμής συνομιλίας στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο, εν μέσω του διαζυγίου της διάσημης τραγουδίστριας από τον στενό του φίλο, Μπεν Άφλεκ.

Όπως αναφέρει το Page Six, οι δυο τους μοιράστηκαν μια συναισθηματική στιγμή, ενώ είχαν μια ιδιωτική συζήτηση σε ένα after party για να γιορτάσουν τη νέα τους ταινία «Unstoppable» που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Η Λόπεζ πρωταγωνιστεί στο έργο, η παραγωγή του οποίου έγινε από την εταιρεία του Ντέιμον και του Άφλεκ, «Artists Equity».

Σύμφωνα με το Page Sιx, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Ματ Ντέιμον είχαν μια σοβαρή κουβέντα, στη διάρκεια της οποίας και γέλασαν αλλά και είχαν μια έντονη στιγμή. Τότε ο ηθοποιός ως ένδειξη συμπαράστασης, φάνηκε να κρατά το χέρι της Λόπεζ.

Σημειώνεται ότι ο Ματ Ντέιμον και ο Μπεν Άφλεκ είναι φίλοι από την παιδική τους ηλικία και έγραψαν το βραβευμένο με Όσκαρ σενάριο για την ταινία «Good Will Hunting». Τα τελευταία χρόνια ίδρυσαν την «Artists Equity», μια εταιρεία παραγωγής.

Η 55χρονη Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια σούπερ σέξι εμφάνιση στο Τορόντο φορώντας ένα αστραφτερό ασημένιο φόρεμα με μαύρους φιόγκους στο πλάι, που έκρυβαν τα απαραίτητα. Ο Μπεν Άφλεκ, που συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας, δεν έδωσε το παρών. Αντίθετα, εκεί βρέθηκε ο κολλητός του, Ματ Ντέιμον, που είναι συμπαραγωγός.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στο κόκκινο χαλί από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ τον περασμένο μήνα.