Ο Justin Baldoni μίλησε πρόσφατα για την υποστήριξη των επιζώντων ενδοοικογενειακής βίας εν μέσω της υποτιθέμενης διαμάχης που αφορά τη συμπρωταγωνίστριά του στο «It Ends With Us», Blake Lively.

Ο 40χρονος παραγωγός μοιράστηκε στο Instagram ένα ειλικρινές μήνυμα αφιερωμένο σε όσους επηρεάστηκαν από τη θεματολογία της ταινίας.

Ξεκίνησε το σημείωμά του με τη φράση «Αγαπητέ επιζώντα» και συνέχισε: «Ενσαρκώνετε την ανθεκτικότητα και το θάρρος, ιδιότητες που λάμπουν ακόμα και στις πιο σκοτεινές μέρες. Στο μωσαϊκό της ζωής σας, κάθε νήμα αφηγείται μια ιστορία αντοχής, δύναμης και ελπίδας. Κάθε βήμα προς τα εμπρός που κάνετε, όσο μικρό κι αν είναι, είναι μια δήλωση του ανυποχώρητου πνεύματός σας και μια έμπνευση για τους άλλους».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έγραψε ακόμη: «Μπορεί να μην βλέπετε πάντα τον αντίκτυπο που έχετε, αλλά το ταξίδι σας ενθαρρύνει και παρακινεί, φωτίζοντας το μονοπάτι για όσους εξακολουθούν να αναζητούν το φως. Αν και δεν μπορώ ποτέ να καταλάβω πλήρως τον πόνο σας και όλα όσα έχετε υποστεί, θέλω να ξέρετε ότι δεν είστε ποτέ μόνοι σε αυτόν τον αγώνα. Είμαστε μαζί σας».

Ο Baldoni τόνισε ότι, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολος μπορεί να είναι ο δρόμος, οι ιστορίες τους συνεχίζουν να «εμπνέουν» αμέτρητους άλλους και ολοκλήρωσε το μήνυμά του λέγοντας: «Είθε να θυμάστε ότι καθώς αγωνίζεστε για τη χαρά… μας απελευθερώνετε όλους».

Οι φήμες για τη διαμάχη του με τη Blake Lively

Αυτή η ανάρτηση έρχεται λίγο μετά την 37χρονη συμπρωταγωνίστριά του, Blake Lively, που αντιμετώπισε αντιδράσεις για τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων Τύπου για την προώθηση της ταινίας, η οποία είναι εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα της Colleen Hoover.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εντάσεις δημιουργήθηκαν επειδή ο Baldoni αισθάνθηκε ότι δεν είχε επαρκή δημιουργική συμβολή ως σκηνοθέτης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Hollywood Life, η Lively φέρεται να ανέλαβε πολλές πτυχές της παραγωγής, φέρνοντας μάλιστα τον σύζυγό της, Ryan Reynolds, να βοηθήσει στο γράψιμο μιας σκηνής για την ταινία.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει το Us Weekly σύμφωνα με αποκλειστική πηγή: «Υπήρχαν δύο στρατόπεδα στην ταινία -η ομάδα Blake και η ομάδα Justin. Αυτή η δημιουργική διαμάχη έδωσε τον τόνο για μια αρνητική εμπειρία πίσω από τις σκηνές και τελικά οδήγησε στο να μην μιλούν».

Επιπλέον, η Lively έχει δεχτεί διαδικτυακές επικρίσεις επειδή έκανε ένα αστείο ως απάντηση σε μια σοβαρή ερώτηση σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία, ένα από τα κεντρικά θέματα της ταινίας «It Ends With Us». Οι αντιδράσεις προκάλεσαν περαιτέρω συζήτηση σχετικά με την ευαισθησία που απαιτείται κατά τον χειρισμό ενός τόσο ευαίσθητου θέματος, ειδικά σε μια ταινία που προορίζεται να αναδείξει τις εμπειρίες των επιζώντων.