Αμέριμνες στιγμές μακριά από την βουή και τα άγχη της πόλης φροντίζει ο Θανάσης Ευθυμιάδης να απολαμβάνει αυτούς τους καλοκαιρινές μήνες. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο δημοφιλής ηθοποιός και συγγραφέας επιλέγει να μοιράζεται φωτεινές στιγμές από τη ζωή του με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τα social media.

Σε μια από αυτές λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ώρες, ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε να μας απλώσει ξανά λόγους για τους οποίους τούτος ο Αύγουστος που πέρασε πια οφείλει να μην μείνει με γκρίζες αποχρώσεις στη μνήμη μας.

«Και προχωρώ… Αυτός ο Αύγουστος δεν είχε μόνο ζέστη, ξεραίλα, στάχτες και αποκαΐδια. Αυτός ο Αύγουστος είχε μαγικές ανατολές και μαγικά ηλιοβασιλέματα. Είχε και νύχτες λουσμένες στο φως των αστεριών… Ωραίες ευκαιρίες για να σκεφτεί κανείς: Γιατί ήρθα σ αυτή τη ζωή και τι κάνω για να το κατορθώσω».

«Μία τέτοια νύχτα, γεννήθηκε μέσα μου αυτό το τραγούδι και επειδή μου άρεσε πολύ, το μοιράζομαι – από καρδιάς – μαζί σας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης, σε αυτή τη νέα του δημοσίευση στα social media, για να αρχίσει να τραγουδά το όμορφο του κομμάτι και να λάβει θερμά σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους.