Η Tyra Banks και η Gigi Hadid ετοιμάζονται για το Victoria’s Secret Fashion Show, το οποίο έχει πλέον ημερομηνία. Τα δύο supermodels εμφανίστηκαν σε ένα βίντεο που μοιράστηκε η Victoria’s Secret την Τετάρτη και προϊδεάζει για την επερχόμενη εκδήλωση με φόντο την επιτυχία του Chappell Roan «Femininomenon».

Στο βίντεο, η Banks και η Hadid περπατούν σε διαφορετικά σημεία ενός λόμπι ξενοδοχείου. Η Hadid περπατάει μέχρι την υποδοχή, χτυπάει το κουδούνι και η Banks γυρίζει για να της δώσει μια χρυσή πρόσκληση. «Τα λέμε εκεί», αποκρίνεται η Banks.

Το κλιπ, όπως αναφέρει το ABC News, τελειώνει με τη χρυσή πρόσκληση που γράφει: «Ζητείται η παρουσία σας στο Victoria’s Secret Fashion Show 2024».

Με έντονα γράμματα από κάτω αναγράφεται η ημερομηνία της εκδήλωσης: 15 Οκτωβρίου 2024 στη Νέα Υόρκη.

Στη λεζάντα του βίντεο, η Victoria’s Secret γράφει: «Συγγνώμη, δεν μπορούσα να γράψω λεζάντα, ήμασταν πολύ απασχολημένοι με το να μαζεύουμε τα σαγόνια μας από το πάτωμα με τις @tyrabanks και @gigihadid να παραδίδουν τις προσκλήσεις. Καταλαβαίνετε. #VSFashionShow.»

Το fashion show της Victoria’s Secret επιστρέφει ανανεωμένο το φθινόπωρο του 2024

Τον Μάρτιο του 2023, η Victoria’s Secret ανακοίνωσε ότι το σόου, το οποίο ήταν γνωστό για τα διάσημα μοντέλα «Αγγελάκια» και τα υπερβολικά φτερωτά σύνολα, θα επέστρεφε ως μια «νέα εκδοχή» του προηγούμενου εμβληματικού εαυτού του.

Ένα βίντεο ακολούθησε περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα με ένα από τα θρυλικά μοντέλα της μάρκας, την Candice Swanepoel, για να σηματοδοτήσει την είδηση.

«Διαβάσαμε τα σχόλια και σας ακούσαμε», ανέφερε τότε το brand στο βίντεο- ανακοίνωση. «Το Victoria’s Secret Fashion Show είναι πίσω και θα αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε σήμερα, συν όλα όσα ξέρετε και αγαπάτε -τη λάμψη, την πασαρέλα, τα φτερά, τη μουσική ψυχαγωγία και πολλά άλλα!»

Η τελευταία φορά που η Victoria’s Secret πραγματοποίησε το εμβληματικό της σόου ήταν το 2018, ένα χρόνο πριν ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της L Brands Leslie Wexner στείλει, σύμφωνα με πληροφορίες, υπόμνημα στο προσωπικό, στο οποίο ανέφερε ότι ο ίδιος και άλλοι είχαν «αποφασίσει να επανεξετάσουν το παραδοσιακό σόου μόδας της Victoria’s Secret».

Η ανακοίνωση για την ακύρωση του σόου ήρθε, επίσης, εν μέσω μιας περιόδου συγκρούσεων για το brand εσωρούχων.

Ένα χρόνο πριν, η Jan Singer παραιτήθηκε από διευθύνουσα σύμβουλος του τμήματος εσωρούχων της Victoria’s Secret, μία εβδομάδα αφότου ο επικεφαλής μάρκετινγκ της L Brands, Ed Razek, δέχθηκε πυρά επειδή δήλωσε στη Vogue ότι δεν ήθελε να βάλει «τρανσέξουαλ» στο σόου μόδας, επειδή φοβόταν ότι θα μπορούσαν να καταστρέψουν τη «φανταστική» ελκυστικότητά του.

Το σόου αντιμετώπισε, επίσης, στο παρελθόν επικρίσεις για την έλλειψη συμμετοχικότητας στην πασαρέλα.