Η Μαρίνα Σταυράκη αναφέρθηκε στην είδηση που αφορά τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος θα γίνει ξανά πατέρας από τη νέα του σχέση.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα «OnTime» αναφέρθηκε και στην επιλογή της να αλλάξει το επίθετό της.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πώς το πήρε ο Αλέξανδρος;

Ο Αλέξανδρος είναι ενήλικος, έχει μια προσωπική θέση και άποψη. Είναι είκοσι χρονών. Είναι μια είδηση που προκάλεσε αναστάτωση. Κάποιες αποφάσεις, που είναι ανατρεπτικές σε μια πορεία ζωής, σίγουρα θέλουν μια προετοιμασία, η οποία δεν είχε προηγηθεί.

Γι’ αυτό άλλαξες το επώνυμό σου;

Έχω διαφοροποιήσει τη θέση μου απ’ όταν χωρίσαμε. Ήξερα ότι είχε κάποια γραμματέα. Αποφάσισα να αλλάξω το επίθετό μου, γιατί δεν με συνδέει τίποτα με το όνομα του κυρίου Πατούλη. Θεώρησα ότι ήταν ηθικό κι έντιμο, αφού δεν μας συνδέει τίποτα, να αλλάξω κι επίθετο.

Η Μαρίνα Σταυράκη ανέφερε επίσης: «Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις και τις επιλογές μας. Ως μητέρα του 20χρονου Αλέξανδρου αυτό το οποίο αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητά μου είναι το μέλλον και η στήριξη – σε όλα τα επίπεδα – του γιου μου, πράγμα το οποίο επιζητώ και από τον πρώην σύζυγό μου. Παράλληλα, εύχομαι κάθε καλό στο παιδί ή στα παιδιά που περιμένουν».