Η Τόρι Σπέλινγκ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν αποκάλυψαν πως μετά το τέλος της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χις» σταμάτησαν να μιλάνε και αυτό κράτησε για 18 ολόκληρα χρόνια.

Οι δυο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι κατά τη διάρκεια της σειράς «Beverly Hills, 90210» και όπως έχει αποκαλύψει η Τόρι Σπέλιγνκ στο παρελθόν, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν ήταν ο πρώτος της έρωτας και αυτός που την πλήγωσε όσο κανείς.

«Θυμάμαι την τελευταία μας συζήτηση και το τελευταίο πράγμα που είπαμε ο ένας στον άλλο πριν από αυτά τα 18 χρόνια. Έκλαιγα», θυμήθηκε η 51χρονη Tόρι Σπέλινγκ μιλώντας στο podcast «Οldish». «Θυμάμαι ότι έκλαιγα που θα χάναμε την επαφή μας επειδή ήμασταν τόσο κοντά» πρόσθεσε.

H Τόρι Σπέλινγκ συνέχισε σημειώνοντας ότι στο τέλος της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» το 2000 ήταν «σαν να περνούσα διαζύγιο», επειδή «έχανα αυτόν τον άνθρωπο με τον οποίο ήμουν μαζί κάθε μέρα». Τότε, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν της είπε: «Θυμάμαι ότι πέρασα από το σπίτι του Βίνσεντ Γιανγκ για να σε δω, μερικές μέρες μετά το τέλος της παραγωγής και προσπαθούσα να διατηρήσω αυτή τη σύνδεση μαζί σου. Αλλά δεν πήρα πίσω ποτέ το ίδιο από σένα. Και μετά θυμάμαι ότι ήμουν στο πάρτι κυκλοφορίας του DVD του “90210” και ήσασταν παντρεμένοι με τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ και εγώ ήμουν με τη Μέγκαν Φοξ, ήταν στις αρχές που βγαίναμε. Μόλις φτάσατε εκεί, δεν μου είπατε καν γεια».

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν πίστευε ότι η Τόρι Σπέλινγκ ήταν εκείνη που δεν ήθελε να κάνει παρέα μαζί του. «Ειλικρινά, έτσι ένιωσα. Προσπάθησα να σε επισκεφτώ, να σε πάρω τηλέφωνο. Όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, τα παρατάς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός με την Τόρι Σπέλινγκ να μην το αμφισβητεί, σχολιάζοντας: «Η εμπειρία σου είναι πολύ σωστή».