Οι συμπρωταγωνιστές της Σάνεν Ντόχερτι στη θρυλική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, ύστερα από πολυετή και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, απέτισαν φόρο τιμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο μόνος που δεν έκανε ανάρτηση στα social media ήταν ο Ίαν Ζίρινγκ που υποδυόταν τον «Στιβ» στη θρυλική σειρά των ’90s.

H «Ντόνα» του Beverly Hills, Τόρι Σπέλινγκ, μοιράστηκε ένα story στο Instagram με μια φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά βάζοντας πολλά emoticons με ραγισμένες καρδιές: «Δεν έχω ακόμα τα λόγια να το εκφράσω… αλλά ΕΜΕΙΣ ξέραμε και αυτό είναι που μετράει». Λίγες ώρες αργότερα, η Τόρι Σπέλινγκ έκανε ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram τονίζοντας ότι ένιωσε πίεση να πρέπει να συνοψίσει μια σχέση 36 ετών με μήνυμα στα social media.

Το μήνυμα στο Instagram

Δημοσιεύοντας πέντε φωτογραφίες από το παρελθόν και μία πρόσφατη, η Τόρι Σπέλινγκ σημείωσε για την Σάνεν Ντόχερτι: «Γάμησ… τους θα έλεγε η Σάνεν αν της έλεγα ότι ένιωθα πίεση να πρέπει να συνοψίσω μέσω των social media μια σχέση 36 χρόνων και τη θλίψη που νιώθω για μια φωτιά που η φλόγα της έσβησε πολύ νωρίς.

Ήμουν 15 ετών όταν γνωριστήκαμε με την Σάνεν. Ήμουν η κόρη του αφεντικού χωρίς φωνή και εκείνη ήταν η σταρ με τη μεγάλη φωνή. Με πήρε υπό την προστασία της. Μου έδωσε την πεποίθηση ότι είχα φωνή και ότι άξιζα. Γίναμε γρήγορα καλύτερες φίλες. Ήμασταν η μία γυναίκα που είχε την πτέρυγα της άλλης, αληθινές έμπιστες, συστήματα υποστήριξης για την πλοήγηση σε κακές σχέσεις, συγκάτοικοι κατά κάποιο τρόπο κατά καιρούς, φίλοι στα ταξίδια και τόσα άλλα. Πάντα με υπερασπιζόταν. Πάντα με υποστήριζε. Πάντα πίστευε σε μένα όταν εγώ δεν πίστευα ή δεν μπορούσα να πιστέψω στον εαυτό μου. Ήμασταν νέοι. Αφήσαμε πολλές εξωτερικές και εσωτερικές επιρροές να επηρεάσουν τη φιλία μας. Σε έναν κόσμο όπου συχνά δεν προλαβαίνουμε να τα ξαναβρούμε με τις παιδικές φιλίες που διαμόρφωσαν τόσο πολύ τον ενήλικα που γίνεσαι, εμείς είχαμε αυτή την ευκαιρία. Είμαι ευγνώμων που η Σάνεν και εγώ μπορέσαμε να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο ως ενήλικες φίλοι και να θυμηθούμε γιατί αγαπήσαμε πραγματικά ο ένας τον άλλον εξαρχής. Για να θυμηθούμε. Και, για να γελάσουμε εικονικά ξανά όπως κάποτε. Κανείς δεν μπορούσε να με κάνει να γελάσω έτσι. Το γέλιο του πυρήνα!

Ήταν επαναστάτρια σε μια εποχή που οι περισσότερες γυναίκες δεν ένιωθαν άνετα να είναι δυνατές. Ποτέ δεν προσπάθησε, απλά ήταν. Ενίσχυε το σεξ, τη δύναμη, τα “δε γαμιέτ…”, την ενσυναίσθηση και όλα αυτά με ιδιαίτερο χιούμορ! Το σαρδόνιο χιούμορ της ήταν ένα από τα αγαπημένα μου. Και, κανείς δεν έφτιαχνε πίτα σαν τη Σάνεν!

Σάνεν… Θα συνεχίσω τη δάδα. Πάρε τη δύναμή μου! Και θα παραμείνω επαναστάτρια για σένα. Θα σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Πάντα».