Θλίψη σκόρπισε στο Χόλιγουντ και τους θαυμαστές της ο θάνατος της Σάνεν Ντόχερτι, της αγαπημένης «Μπρέντα» του «Beverly Hills 90210», έπειτα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Η Shannen Doherty πέθανε το Σάββατο, όμως λίγους μήνες νωρίτερα είχε αποκαλύψει την τελευταία της επιθυμία για το πώς ήθελε την κηδεία της.

Μιλώντας στο podcast της με τίτλο «Let’s Be Clear», η αγαπημένη ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι ήθελε η τέφρα της να αναμειχθεί με αυτή του σκύλου της και με αυτή του πατέρα της. «Δεν θέλω να με θάψουν και να μη με αποτεφρώσουν», είχε πει, σύμφωνα με το People. Ακόμη, είπε ότι ήθελε η τέφρα της να διασκορπιστεί στο Μαλιμπού, όπου εκείνη και ο πατέρας της, Τζον Τόμας Ντόχερτι, περνούσαν πολύτιμο χρόνο μαζί.

Η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε ακόμα για την κηδεία της.

«Υπάρχουν πολλοί που νομίζω ότι θα εμφανιστούν στην κηδεία μου και δεν τους θέλω εκεί. Δεν τους θέλω εκεί, γιατί οι λόγοι που θα τους κάνουν να έρθουν, δεν είναι αρκετοί. Όσοι δεν με συμπαθούν πραγματικά -και έχουν τους λόγους τους- δεν χρειάζεται να έρθουν στην κηδεία μου», είχε πει.

 «Θα εμφανιστούν, επειδή είναι το πολιτικά ορθό, οπότε θέλω να βγάλω την υποχρέωση από πάνω τους και θέλω η κηδεία μου να είναι σαν μια γιορτή αγάπης. Δεν θέλω οι άνθρωποι να κλαίνε ή να λένε κρυφά: “Δόξα τω Θεώ, αυτή η σκύλα είναι νεκρή τώρα”».