Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τομ Κρουζ να είναι σε σχέση με την 25χρονη τραγουδίστρια, Βικτόρια Κανάλ.

Η τραγουδίστρια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθάρισε με μήνυμά της στο προφίλ της στο Instagram πως ο Τομ Κρουζ είναι μόνο ένας καλός φίλος και μέντορας.

Η Βικτόρια Κανάλ διέψευσε τις φήμες περί σχέσης με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, λέγοντας πως «δεν περίμενε ποτέ στη ζωή της να χρειαστεί να κάνει κάτι τέτοιο». Κάτω από μια φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία κρύβει με το χέρι της το γέλιο της, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Παιδιά, αυτό είναι κυριολεκτικά αποτρόπαιο, αλλά προφανώς τα ταμπλόιντ πιστεύουν ότι βγαίνω με τον Τομ Κρουζ. Έχω πεθάνει. Ας το σταματήσουμε αυτό στην πορεία. Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω, αλλά δεν βγαίνω με τον άντρα αυτό, αν και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα χρειαζόταν να το ξεκαθαρίσω αυτό δυνατά στη ζωή μου. Με όλη τη σοβαρότητα παιδιά, ο Τομ δεν ήταν παρά ένας σεβαστός και ενθαρρυντικός άνθρωπος και μέντορας, όπως ο Κρις Μάρτιν, ο πατέρας μου, οι δάσκαλοι μουσικής μου και άλλοι σοφοί άνθρωποι που μου έμαθαν πολλά για τη ζωή. Και πάλι, είμαι φίλη με όλων των ειδών τους ανθρώπους που είναι πολύ διαφορετικοί από μένα. Μαθαίνεις πολλά αν είσαι ανοιχτός στη ζωή, που σου φέρνει αυτούς τους δασκάλους».

Οι πρώτες φήμες για σχέση του Τομ Κρουζ με την Βικτόρια Κανάλ ξεκίνησαν όταν ο 62χρονος ηθοποιός προσκάλεσε την 25χρονη τραγουδίστγρια στα γυρίσματα του «Mission: Impossible 8» στο Όξφρντσαϊρ. «Ο Τομ κάλεσε τη Βικτόρια να τον παρακολουθήσει να κάνει γύρισμα όλη την ημέρα και αυτό δεν είναι κάτι που κάνει για τους τυχαίους φίλους του», είπαν μέλη της ομάδας χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή το ηθοποιού «περίεργη».

Στη συνέχεια ο Τομ Κρουζ την κάλεσε στη συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν στο Γουέμπλεϊ όπου φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.