Η Λυδία Κονιόρδου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής 12/07 στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο τηλεοπτικό κανάλι Action24 όπου η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο που βλέπει η ίδια τον κόσμο και τις ανησυχίες που αυτό της προκαλεί.

Αναλυτικότερα η γνωστή καλλιτέχνης τόνισε χαρακτηριστικά «Με ανησυχεί πώς μετατρέπεται ο άνθρωπος που είναι φύση κοινωνικό ον σε κάποιον που κοιτάει την πάρτη του. Βλέπουμε το κορίτσι να έχει χτυπηθεί και να μην σταματάει κανένας.  Αισθάνομαι ανησυχία για το πώς ο άνθρωπος είναι εγκλωβισμένος, τρομαγμένος και που νομίζει ότι όσο πιο πολύ κοιτάει να βρει τη δική του μικρή ευκαιριούλα τόσο πιο καλό θα κάνει στη ζωή του».

«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη οργή από την αδικία, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ποιος του φταίει και ξεσπάνε στον πιο αδύναμο, στο παιδί του, στη γυναίκα του. Χρειάζεται υπομονή και κυρίως από τα σπίτια οι μανάδες να διδάξουν τα παιδιά τους και κυρίως τα αρσενικά παιδιά» είπε η ίδια σε άλλο σημείο.

«Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς πάρα πολύ, ό,τι έβαζα στην άκρη δεν το θεωρούσα θυσία. Ας πούμε, επί 50 χρόνια δεν έχω κάνει αυτό που λέμε μπάνια. Πήγα μαθήτρια στη θάλασσα και με πήρε ο ύπνος. Ξέρω ότι όταν έχω πρόβα και παράσταση θάλασσα δε βλέπω παρά μόνο με τα κιάλια» ανέφερε.

«Πιστεύω ότι η ζωή με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα μας τιμωρήσει. Ήρθε η εποχή να αλλάξει ο πολιτισμός μας» παραδέχτηκε η Λυδία Κονιόρδου στην τελευταία της συνέντευξη.