Ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται πως τελικά έβγαλε τη βέρα από το δάχτυλο του καθώς όπως αναφέρουν πηγές ο σχεδόν δύο ετών γάμος του με την Τζένιφερ Λόπεζ έχει τελειώσει εδώ και μήνες.

Ο 51χρονος σκηνοθέτης της ταινίας «Argo» εθεάθη χωρίς τη βέρα του κατά την άφιξή του στο γραφείο του στο Λος Άντζελες την Τρίτη όπως τονίζει δημοσίευμα της Daily Mail.

Η εμφάνιση αυτή ήρθε λίγες μέρες αφότου αναφέρθηκε ότι ο γάμος του με την 54χρονη ηθοποιό J.Lo έχει τελειώσει εδώ και μήνες, σύμφωνα με μια νέα αναφορά.

Η σταρ του «Hustlers» και ο σκηνοθέτης του «Argo» είναι χωρισμένοι από τον Μάρτιο, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην Page Six την 1η Ιουλίου.

Παρά τα προβλήματα στον γάμο τους, η πηγή πρόσθεσε ότι ο Άφλεκ είναι «πολύ προστατευτικός με την Τζένιφερ».

Το ζευγάρι — το οποίο δεν έχει φωτογραφηθεί μαζί εδώ και σχεδόν έναν μήνα — βρίσκεται στο επίκεντρο φημών περί χωρισμού εδώ και μήνες και φέρεται να είναι «στα πρόθυρα του διαζυγίου».

Το ζευγάρι ξεπουλάει κοινά τους υπάρχοντα συμπεριλαμβανομένου και την έπαυλή τους αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπελ-Έαρ της Καλιφόρνια,

Έχουν ακόμη επαγγελματικές σχέσεις καθώς η Λόπεζ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε δύο επερχόμενες ταινίες για την εταιρεία παραγωγής του Άφλεκ και του Ματ Ντέιμον. Αυτές οι ταινίες είναι το Unstoppable και το Kiss Of The Spider Woman.

Μια πηγή είπε στο ίδιο μέσο ότι η Τζένιφερ έχει «παραιτηθεί» από το να προσπαθεί να κάνει τον γάμο της με τον Μπεν να λειτουργήσει.

«Η Τζένιφερ έχει κουραστεί και πραγματικά προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο, η κατάσταση δεν βελτιώνεται, γίνεται χειρότερα», δήλωσε μια πηγή από τη μουσική βιομηχανία.