Ο σταρ του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ, έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο Λονδίνο για να στηρίξει τον στενό του φίλο και συμπρωταγωνιστή του στο «Top Gun», Γκλεν Πάουελ, στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας. Ο Πάουελ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Twisters» μαζί με την ηθοποιό Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς, γνωστή από τη σειρά «Normal People».

Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας, η οποία ακολουθεί έναν «κυνηγό καταιγίδων» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς προσπαθεί να εντοπίσει ανεμοστρόβιλους, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Λέισεστερ στο Λονδίνο τη Δευτέρα. Το φιλμ είναι η συνέχεια της αρχικής ταινίας του 1996, «Twister».

Ο Τομ Κρουζ και ο Γκλεν Πάουελ συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο «Top Gun: Maverick» μετά από μια σειρά καθυστερήσεων, οι οποίες προέκυψαν λόγω της πανδημίας. Ο Τομ Κρουζ υποδύθηκε για πρώτη φορά τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στο «Top Gun» του 1986 Πιτ “Maverick” Μίτσελ και επέστρεψε το 2022 για το σίκουελ, που έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία με εισπράξεις 1,496 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Ο Πάουελ υποδύθηκε τον ανθυποπλοίαρχο Τζέικ “Hangman” Σερέσιν.

Οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν, καθώς ο Κρουζ κοινοποίησε φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζει τον φίλο του στην κινηματογραφική αίθουσα στην πρεμιέρα. Το ζευγάρι κρατάει ποπ κορν και φαίνεται πλήθος κόσμου πίσω τους.

«Διασκεδαστική βραδιά με φίλους, βλέποντας ταινία!» έγραψε ο Τομ Κρουζ στη λεζάντα.

Στον επίσημο λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του «Top Gun» αναρτήθηκε σχόλιο στο οποίο αναφέρεται: «Οι δικοί μας Maverick και Hangman».

Ο Τομ Κρουζ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας προφανώς για να κάνει έκπληξη στον φίλο του και να μην αποσπάσει την προσοχή.

Πηγή: AΠΕ