«Δεν ξαναπάω ποτέ», είπε το βράδυ του μεγάλου τελικού του «Survivor 2024» η Κατερίνα Δαλάκα για το ριάλιτι επιβίωσης, με τους περισσότερους fans να μην μπορούν να το πιστέψουν, καθώς η αθλήτρια στίβου έχει ήδη συμμετάσχει 4 φορές στο ριάλιτι, όπου μάλιστα τη μία από αυτές ήταν η νικήτρια του «Survivor», το 2019.

Αν ο Ντάνος (Γιώργος Αγγελόπουλος) είναι ο μύθος του «Survivor», ο Σάκης Κατσούλης ο καλύτερος αγωνιστικά και 2 φορές νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, η Κατερίνα Δαλάκα είναι χωρίς αμφιβολία η μοναδική γυναίκα που έβαλε τη σφραγίδα της στο παιχνίδι.

Η Κατερίνα Δαλάκα τερμάτισε στην τρίτη θέση του φετινού «Survivor», με τον Ντάνιελ Νούρκα να κατακτά την πρώτη θέση και να κερδίζει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. «Είμαι πολύ συγκινημένη και χαίρομαι που κλείνει η ιστορία του “Survivor” για μένα. Ευχαριστώ για όλα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα με τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, να τονίζει στους τηλεθεατές κάτι το οποίο γνωρίζουν όλοι: ότι η Κατερίνα Δαλάκα έχει βάλει τη σφραγίδα της στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης.

Το απίστευτο ποσό που συγκέντρωσε από τις 4 συμμετοχές της 

Η ελληνίδα παίκτρια με τις περισσότερες συμμετοχές στο ριάλιτι επιβίωσης έχει καταφέρει να βάλει στον τραπεζικό της λογαριασμό ένα εξωφρενικό χρηματικό ποσό. Συνολικά η Κατερίνα Δαλάκα συμμετείχε σε τέσσερις κύκλους του «Survivor»: το 2018, το 2019, το 2023 και το 2024, όπου το 2019 ήταν η νικήτρια του «Survivor».

«Νιώθω σαν τις τελευταίες συναυλίες που όλο ξαναγίνονται», έχει δηλώσει η ίδια με χιούμορ για τις τόσο πολλές συμμετοχές της στο παιχνίδι. «Κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο για μένα. Νιώθω ότι έχω πλέον υπηκοότητα στον Άγιο Δομίνικο. Κάποια πράγματα πρέπει να κλείνουν», τόνισε.

Κατερίνα Δαλάκα

Η πρώτη της συμμετοχή στο Survivor ήταν το 2018, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση, με τον Ηλία Γκότση να κερδίζει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η αθλήτρια στίβου, όμως, κατάφερε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να συγκεντρώσει 70.000 ευρώ, αφού η αμοιβή της ήταν 3.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ εκείνη τη χρονιά είχε κερδίσει και ένα αυτοκίνητο.

Την επόμενη χρονιά, η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να είναι η νικήτρια του «Survivor» και να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, ενώ η αμοιβή της λέγεται πως ήταν 12.000 ευρώ την εβδομάδα. Άρα συνολικά, η αθλήτρια του στίβου το 2019 συγκέντρωσε 328.000 ευρώ από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η επόμενη συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα ήταν το 2023 στο «Survivor All Star» όπου αποβλήθηκε, καθώς είχε πάρει φαγητό από ντόπιους ενάντια στους κανονισμούς του παιχνιδιού. Αυτό, όμως, που αξίζει να σημειωθεί είναι πως στις 10 εβδομάδες που έμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης, η Κατερίνα Δαλάκα φέρεται να πήρε 50.000 ευρώ, καθώς η αμοιβή της ήταν 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

Στο φετινό «Survivor», η Κατερίνα Δαλάκα είχε συμφωνήσει να αμείβεται με 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Επομένως, κατάφερε να βάλει άλλα 250.000 ευρώ στον λογαριασμό της. Συμπερασματικά, από τις 4 συμμετοχές της στο «Survivor», η Κατερίνα Δαλάκα έγινε πλουσιότερη κατά 800.000 ευρώ περίπου, κερδίζοντας και ένα αυτοκίνητο.

Κατερίνα Δαλάκα

Πάντως, η ίδια, όταν κάποια στιγμή τη ρώτησε ένας δημοσιογράφος αν ισχύουν τα χρήματα που έχει πάρει από όλες τις συμμετοχές της στο «Survivor», απάντησε αφοπλιστικά: «Δεν απαντώ αν αληθεύει. Εφοριακός είσαι;».