Μία εβδομάδα μας χωρίζει από τον Ημιτελικό και τον μεγάλο Τελικό του φετινού Survivor. Οι πέντε εναπομείναντες παίκτες μπαίνουν απόψε (18/6) στον τελευταίο αγώνα ασυλίας της σεζόν, διεκδικώντας την ασφάλεια που θα τους δώσει μία θέση στο Γαλάτσι.

Η Κατερίνα Δαλάκα στο προσωπικό της cue στην έναρξη του επεισοδίου αναφέρθηκε στις τέσσερις συνολικά συμμετοχές της στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, από το οποίο μάλιστα τη μία φορά έχει αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια.

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω», είπε αρχικά η παίκτρια του Survivor.

«Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι με πολύ όμορφες αναμνήσεις, εμπειρίες. Γνώρισα πάρα πολλά άτομα και σίγουρα νιώθω πολύ πλήρης. Όταν ακούω τη λέξη Survivor, για μένα σημαίνει πάθος. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι πολύ καλά, στον αγωνιστικό χώρο θα έχω πάντα το ίδιο πάθος και στις νίκες και στις ήττες», συμπληρώνει η Κατερίνα Δαλάκα.

«Θα παλέψω σήμερα για την πιο σημαντική ασυλία της χρονιάς. Επί της ουσίας παίρνεις το εισιτήριο απευθείας για την τελική τετράδα. Όλοι το θέλουμε πάρα πολύ», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα στο αποψινό Survivor.