Το Survivor σιγά σιγά οδεύει προς το τέλος του και ήδη οι παίκτες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο κάνουν τους υπολογισμούς τους για τα ποσά που έχουν συγκεντρώσει από την συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν συγκεντρώσει ποσό μεγαλύτερο από το τελικό χρηματικό έπαθλο των 100.000 του reality είναι και η Κατερίνα Δαλάκα.

Δύο εβδομάδες πριν το Survivor φτάσει στο τέλος του και η Κατερίνα Δαλάκα, αποδεικνύει σε κάθε επεισόδιο πως είναι μια από τις πλέον δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί, η Κατερίνα Δαλάκα στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor να ζήτησε να απέχει από τον αγώνα με τους τούρκους παίκτες ώστε να μην επιβαρύνει την κατάσταση του χεριού τους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως παύει να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη.

Η Κατερίνα Δαλάκα, βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες 22 εβδομάδες και η συμφωνία της με την Acun Medya φέρεται να αναφέρει πως θα αμείβεται με 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει, πως ήδη η Κατερίνα Δαλάκα έχει συγκεντρώσει 220.000 ευρώ!