Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» βρέθηκε η Κοραλία Καράντη και μίλησε για τα στερεότυπα, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Τα στερεότυπα δεν είναι καλό πράγμα κυρίως για εμένα. Μου έχουν φορτώσει το στερεότυπο της όμορφης, που δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί δημιουργεί μια προκατάληψη. Ακόμα κι αν ο κόσμος θεωρεί ότι είναι ένα κλασικό πλεονέκτημα που σου ανοίγει πόρτες θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος, ότι έχεις και άλλες ικανότητες. Το να σε πουν όμορφο είναι ένας τρόπος να σε εξαιρέσουν μερικές φορές. Υπάρχει μια προκατάληψη του κόσμου απέναντι στους όμορφους ανθρώπους. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο όμορφο, όπως είναι η Μόνικα Μπελούτσι» σημείωσε η γνωστή ηθοποιός.

«Στις ερωτικές μου σχέσεις μάλλον διάλεγα εντελώς ασύμβατους ανθρώπους, είναι πιο συναρπαστικό. Ήμουν αυτό το είδος γυναίκας. Στους φίλους διαλέγω πιο συμβατούς και ειδικά όσο μεγαλώνω ακόμα περισσότερο. Όμως, κι εκεί με έλκουν άνθρωποι διαφορετικοί από εμένα, κυρίως με γνώμονα ότι έχω να μάθω κάτι από αυτούς ή να μου δείξουν έναν άλλον τρόπο σκέψης στα πράγματα» σημείωσε η Κοραλία Καράντη.

Η ηθοποιός στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι συχνά πιάνει τον εαυτό της να είναι πολύ… «Γκούφυ». «Πολλές φορές είμαι πολύ Γκούφυ. Είμαι ο Ρανταπλάν της γειτονιάς σας. Μπορεί να κάνω πάρα πολύ μεγάλες γκάφες, επειδή είμαι πολύ συγκεντρωμένη, να μην καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου, να έχει πάρει φωτιά το σύμπαν και εγώ να λέω τι έγινε τώρα;”» είπε.