Η Ζόζεφιν έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η τραγουδίστρια μίλησε για την εμφάνισή της πάνω στη σκηνή των βραβείων «MAD VMA 2024», τον Νίνο και το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision του χρόνου.

«Τα MAD VMA 2024 είναι μια στιγμή που περιμένουμε όλοι εμείς οι καλλιτέχνες. Να ανέβουμε στη σκηνή και να γίνουν τα “παντρέματα”. Θα κάνω ντουέτο με τον αγαπημένο μου Στάθη Ξένο, τον παρακολουθώ χρόνια και ήθελα πάρα πολύ να το καταφέρω αυτό και το καταφέραμε, Στάθης Ξένος λοιπόν και Ιβάν Γκρέκο», είπε αρχικά η τραγουδίστρια. Όσο για τη συμβουλή που της δίνει ο σύντροφός της, η Ζόζεφιν απάντησε: «Ο Νίνο με συμβουλεύει να είμαι δυνατή».

Στη συνέχεια, η Ζόζεφιν μίλησε για την Eurovision. «Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω στη Eurovision. Το ονειρεύομαι, έχω αρχίσει και το φαντάζομαι. Χρόνο με τον χρόνο θέλω να γίνομαι όσο καλύτερη γίνεται πάνω στη σκηνή, αυτός είναι ο στόχος, και να έχω απήχηση στον κόσμο. Το βράδυ της Eurovision, αν επιλεχθώ να πάω, το φαντάζομαι σαν ένα πάρτι, θέλω να γίνει σουξέ το τραγούδι μας, θέλω να είναι μία fun βραδιά και να εκπροσωπήσω όσο γίνεται καλύτερα τη χώρα μου. Ζόζεφιν και χορευτικό πάνε μαζί. Έτσι το φαντάζομαι, να μπορώ να κουνηθώ, να χορέψω, να τραγουδήσω και να πάρω και όλους τους χορευτές μου μαζί» σημείωσε χαρακτηριστικά.