Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και την Ελένη Τσολάκη μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή την
παράσταση που δίνει απόψε, 28 Μαΐου, στο «Christmas Theater», ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικογένειά του, την πολιτική και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του, τη γυναίκα του, που έχουν φύγει από τη ζωή και μίλησε για τη σχέση με τον αδελφό του. «Αυτή την παράσταση την αφιερώνω στους εκλιπόντες. Στη μητέρα μου, στη γυναίκα μου και σε μια φίλη και συμφοιτήτριά μου που “έφυγε” την περίοδο του covid» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον αδελφό του, Κώστα, σημείωσε: «Η σχέση μου με τον αδελφό μου δεν ήταν εύκολη, έχουμε σκοτωθεί πολλές φορές στη δουλειά, αλλά πάντα τα ξαναβρίσκουμε. Δεν σκέφτηκα ποτέ να χωρίσουν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι, δεν μπορώ να κάνω το “Τσαντίρι” χωρίς αυτόν. Έχω υποχρέωση στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου. Δένομαι με τις αναμνήσεις, στο σπίτι μου, στη Λάρισα, νιώθω ασφάλεια. Ότι κυνηγητό κι αν φάω, αν πήγαινα στο κρεβάτι των γονιών μου, θα ηρεμούσα τελείως. Νιώθω ασφαλής εκεί μέσα, σαν να μην με επηρεάζει τίποτα. Το ησυχαστήριό μου τώρα είναι η Πάρος».

Ακόμα, μίλησε και για το περιεχόμενο της παράστασής του, από την οποία δεν θα λείψει ούτε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Δεν μπορώ να πω ότι με απογοητεύει ο Στέφανος Κασσελάκης. Τα κόμματα είναι εκεί, αλλάζουν. Είναι ένα καινούριο ον στην πολιτική σκηνή και θα δείξει ο χρόνος αν θα μπορεί να πραγματοποιήσει  κάτι από αυτά που λέει. Επικοινωνιακά εντάξει, είναι χαριτωμένος. Στη λαϊκή, ακούω πάντα αυτά τα μικρά που ηχούν στην κοινωνία», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Δεν είναι κακό που στα ψηφοδέλτια των Ευρωεκλογών βλέπουμε αναγνωρίσιμους ανθρώπους. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει επάγγελμα “πολιτικός”. Πέφτουμε συνέχεια σε νόμους οι ίδιοι έφτιαξαν», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών: «Ο σταθμάρχης των Τεμπών έκανε ένα λάθος και τελικά αυτός ήταν ο υπεύθυνος όλου αυτού. Σαν να λέμε, ότι το κράτος, από την αρχή είχε αυτόν υπεύθυνο. Τότε γιατί ασχολούμαστε; Το ότι μπαίνει τοποθετημένος άνθρωπος σε αυτό το σημείο, ίσως δείχνει κάτι άλλο, ότι μπορεί να έχει σχέση με όλο αυτό που διακινείται. Θα το μάθουμε, ας είναι καλά οι συγγενείς των ανθρώπων. Τους συμπαραστέκομαι».

«Κάτι υποκρύπτεται εκεί πολύ σοβαρό και είναι σίγουρο αυτό. Η αλήθεια είναι κάτι που νιώθουμε και όλοι νιώθουμε ότι κάτι έχει γίνει εκεί. Αυτή είναι η πρώτη μορφή αλήθειας. Ότι και να κάνουν δεν μπορούν να αποτρέψουν την αλήθεια» πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος.