Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Atlas» του Netflix και στην πρεμιέρα της που έγινε στο Λος Άντζελες η απουσία του Μπεν Άφλεκ ήταν ηχηρή.

Η 54χρονη περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί και μάλιστα ήταν πιο αδύνατη από ποτέ! Η Λόπεζ φορούσε τη βέρα της ανάμεσα στα εντυπωσιακά κοσμήματα, ενώ επέλεξε ένα φόρεμα Greta Constantine σε αποχρώσεις άσπρου-μαύρου που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της.

Η τραγουδίστρια χαμογελούσε στους φωτογράφους, αλλά όλοι σκέφτηκαν το ίδιο πράγμα: «μα, πού είναι ο Μπεν Άφλεκ;».

 Δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

Στη νέα της ταινία, «Atlas», η Τζένιφερ Λόπεζ υποδύεται μια κυβερνητική αναλύτρια που εκσφενδονίζεται σε έναν μακρινό κόσμο με σκοπό να νικήσει τον παλαιότερο εχθρό της: τον πολεμιστή ρομπότ που ανέτρεψε τη ζωή της.

Ο Μπεν Άφλεκ δεν ήταν στο πλευρό της Τζένιφερ Λόπεζ σε μια τόσο σημαντική στιγμή και οι φήμες για σοβαρή κρίση στον γάμο τους φούντωσαν για τα καλά. Ο διεθνής Τύπος αναφέρει πως το διαζύγιο είναι πολύ κοντά και το ζευγάρι ζει σε ξεχωριστά σπίτια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 16 Ιουλίου του 2022, αναζωπυρώνοντας το ειδύλλιό τους από το 2021, σχεδόν 20 χρόνια μετά τη διάλυση του πρώτου αρραβώνα τους.