Η Έλενα Χριστοπούλου φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 20/5 στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» όπου μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση ως κριτής στο TV Queen αλλά και την συνύπαρξη της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Ιώαννα Μαλέσκου.

«Δεν έχω προλάβει ακόμη να πω και να κάνω πολλά πράγματα με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή. Είναι τα live, δεν έχουμε έρθει πολύ-πολύ σε επαφή, καθένας μπαίνει στο σπίτι ξεχωριστά. Θεωρώ ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες. Είναι πολύ νωρίς για μένα να μιλήσω για αγάπες και λουλούδια. Έχουμε μία πολύ ήρεμη και ήσυχη σχέση», τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που κάθομαι δίπλα στον Ανδρέα Μικρούτσικο, μαθαίνεις πολλά πράγματα μαζί του. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τα σωστά και τα λάθη, να καταλαβαίνεις τι γίνεται. Όταν είναι μία τηλεοπτική – και όχι μόνο – εγκυκλοπαίδεια σε έναν άνθρωπο, είναι πολύ σημαντικό», απάντησε η κριτής του TV Queen σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε από Ελένη Τσολάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέρσι ξέσπασε εναντίον της Έλενας Χριστοπούλου μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή κάποια σχόλια της ίδιας σχετικά με μια συνέντευξη του παρουσιαστή.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο τους φέτος τα πηγαίνουν καλά.