Ήταν ένα από τα φαβορί της φετινής Eurovision και τελικά κατάφερε να πάει τη διοργάνωση στην πατρίδα του. Ο λόγος για το Νέμο, το οποίο μετά τον τελικό του Μάλμε έκανε μια ανάρτηση στο Instagram.

Μεταξύ των φωτογραφιών που ανέβασε ήταν και η ομαδική αγκαλιά που έκανε μαζί με άλλους διαγωνιζόμενους, ανάμεσά τους και η Μαρίνα Σάττι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νέμο και η ελληνίδα τραγουδίστρια έγιναν φίλοι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Ο Ελβετός σε ένα από τα πρώτα του ποστ αναφέρει:

«Ξύπνησα και δεν ήταν απλά ένα όνειρο!; Είναι ακόμα δύσκολο να καταλάβω τις τελευταίες εβδομάδες. Συνέβησαν τόσα πολλά και δυσκολεύομαι να εκφραστώ με λέξεις. Το να βρίσκομαι στη μέση όλου αυτού του χάους και να βρίσκω την πιο όμορφη κοινότητα γεμάτη αγάπη, χαρά και ενσυναίσθηση θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο βλέπω τη ζωή. Υποθέτω ότι η Eurovision είναι οι φίλοι που κάναμε στην πορεία. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου την υπέροχη και σκληρά εργαζόμενη ομάδα μου, τους τόσους πολλούς νέους φίλους και όλους εσάς που ακούσατε την ιστορία μου, που μου δώσατε τόση δύναμη και που μου δείξατε ότι η αγάπη θα είναι πάντα η πιο δυνατή δύναμη σε αυτόν τον κόσμο».

Νωρίτερα το Νέμο είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο έχει τα χέρια του το τρόπαιο του διαγωνισμού και ακούγεται να λέει:

«Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη μόλις, κέρδισα τη Eurovision και έσπασα το τρόπαιο και μετά έσπασα τον αντίχειρά μου. Είμαι ευγνώμων, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, σας ευχαριστώ που ακούσατε την ιστορία μου και την ιστορία τόσων άλλων ανθρώπων. Σημαίνει πολλά για μένα. Μην ξεχνάτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλο. Στο τέλος πάντα η αγάπη κερδίζει. Σας αγαπώ».