Η συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» προκάλεσε πολλά σχόλια και η Σάννυ Μπαλτζή ρωτήθηκε για το θέμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».
«Δεν είδα όλη τη συνέντευξη, αλλά απ’ ότι είδα, εξέφρασε όλο τον κόσμο, γιατί αυτό λέει όλος ο κόσμος για το κοινοβούλιο. Είμαι 100% μαζί του, κάποιοι άνθρωποι βέβαια δεν ταιριάζουμε στην τηλεόραση. Ήταν πολύ έξυπνο ότι το έκανε ζωντανά, γιατί συνήθως μας πετσοκόβουν», είπε αρχικά η η γνωστή στιχουργός και συγγραφέας.
Συνέχισε λέγοντας πως, επειδή είναι συγκλονισμένη από την πρόσφατη γυναικοκτονία της 28χρονης, «είναι ακριβώς αυτό που είπε ο Νίκος, για το κοινοβούλιο κι όλους. Κι αυτό είναι το πρόβλημα του πλανήτη, ότι ηγούνται οι ηλίθιοι και οι άνθρωποι που έχουν πραγματική αξία, είναι πάντα από πίσω. Δηλαδή, με λίγα λόγια, έξω από ένα τμήμα δολοφόνησαν μια κοπέλα. Καθόμαστε σπίτι μας, μας σκοτώνουν, βγαίνουμε έξω, μας σκοτώνουν. Να σε σκοτώνουν έξω από ένα αστυνομικό τμήμα; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Να παραιτηθούν όλοι, αυτή είναι η άποψή μου. Είμαστε απροστάτευτοι».
Σχετικά με όσα σχολιάστηκαν πως ο Νίκος Καρβέλας δεν ήταν ευγενικός απέναντι στη Νίκη Λυμπεράκη που του πήρε τη συνέντευξη, η πρόσθεσε η Σάννυ Μπαλτζή είπε: «Όταν καλείς τον Νίκο Καρβέλα, ξέρεις ποιος είναι. Κι ούτως ή άλλως, επειδή το μόνο που κοιτάζουν οι δημοσιογράφοι είναι τα νούμερα, ως προς αυτό, τους εξυπηρέτησε. Ο Νίκος Καρβέλας είναι ο Νίκος Καρβέλας».
Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι ο Νίκος Καρβέλας μετάνιωσε που έδωσε τη συγκεκριμένη συνέντευξη, η Σάννυ Μπαλτζή απάντησε: «Θα αστειεύεσαι. Ο Νίκος πήγε και είπε την άποψή του. Τελείωσε».
Τι είπε ο Νίκος Καρβέλας για τη Βουλή στη συνέντευξή του
«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκατομμύρια Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος».