Νυχτοπερπατήματα για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη που αυτή τη φορά βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.

Μετά το ταξίδι στο Λονδίνο, το βράδυ της Πέμπτης 11/1, το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Άγγελος Διονυσίου.

Ντυμένοι στα μαύρα και με πολύ καλή διάθεση κάθισαν χαλαροί και ευτυχισμένοι σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια του μαγαζιού για να δουν το πρόγραμμα και όπως ήταν φυσικό δεν πέρασαν απαρατήρητοι.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα, η τραγουδίστρια ήταν σε μεγάλα κέφια και κατά τη διάρκεια της βραδιάς πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε παρέα με τον συνάδελφό της ερωτικά τραγούδια-διαχρονικές επιτυχίες.

Ξεκίνησε με το «Αδιέξοδο» το τραγούδι που ερμήνευε με τον Βασίλη Καρρά και αμέσως μετά μίλησε στο μικρόφωνο συγκινημένη για την γνωριμία της μαζί του και τις αναμνήσεις που είχε με τον αξέχαστο τραγουδιστή. «Πες πως με αντάμωσες μια νύχτα σε ένα όνειρο», ήταν το επόμενο τραγούδι που αφιέρωσε στον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη.

Εκείνος δίπλα της την κοιτούσε… μέσα στα μάτια κι… έλιωνε, ενώ δεν σταματούσε να τη χειροκροτά.

Οι θαμώνες που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα έλουσαν κυριολεκτικά με λουλούδια την Δέσποινα Βανδή που στη συνέχεια μίλησε και για την φιλία της με τον Άγγελο Διονυσίου.

«Αυτό το ζευγάρι περνάει φανταστικά, ό,τι κι αν λένε όσοι λένε… Εμείς χαιρόμαστε με τη Δέσποινα» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.