Στο Λονδίνο βρίσκονται εδώ και μερικά 24ωρα η Δέσποινα Βανδή κι ο Βασίλης Μπισμπίκης σε μια ρομαντική απόδραση για το ζευγάρι.

Τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια ανέβασαν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram δύο τρυφερές εικόνες από τις στιγμές που περνούν στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου και αμφότερες είχαν το δικό τους μήνυμα.

Αγκαλιασμένοι στις εικόνες ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έγραψαν όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον. Σ’ εκείνη που πόσταρε ο ηθοποιός σημείωσε: «My Life», δηλαδή «η ζωή μου», ενώ η τραγουδίστρια σ’ εκείνη που δημοσίευσε η ίδια, τόνισε: «Μόνο Αγάπη».

Η Δέσποινα Βανδή επισκέπτεται πολύ συχνά το Λονδίνο μιας και στη βρετανική μητρόπολη σπουδάζει η κόρη της Μελίνα, αλλά αυτή τη φορά η «απόδραση» μάλλον είχε άλλα κίνητρα και δη να «φορτίσει» τις μπαταρίες της και να βρει την ισορροπία της μετά από ένα «φορτωμένο» πρόγραμμα εμφανίσεων μέσα στις γιορτές, ενώ παράλληλα η απώλεια του μέντορά της Βασίλη Καρρά της στοίχισε πολύ.

Η επίσκεψη στο Bacchanalia

Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως στο Λονδίνο επισκέφθηκαν και το εστιατόριο Bacchanalia, το οποίο θεωρείται πως είναι το ακριβότερο του κόσμου μιας και για τη δημιουργία του χρειάστηκαν περί τα 75 εκατομμύρια λίρες. Σεφ του είναι ο Έλληνας Αθηναγόρας Κωστάκος και το στιλ του ρεστοράν είναι ελληνορωμαϊκό και μάλιστα οι σερβιτόροι είναι ντυμένοι χλαμύδες, ενώ ο χώρος είναι διακοσμημένος με πολλά αγάλματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα το ζευγάρι δείπνησε στο εστιατόριο και πλήρωσε 580 λίρες, ενώ οι πληροφορίες που μετέδωσε ανέφεραν πως η Δέσποινα Βανδή δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη με το ψάρι που της σέρβιραν.