Το μεγάλο τρίποντο του Σακίλ ΜακΚίσικ (13π. με 3/4 τρίποντα), από ασίστ του Άλεκ Πίτερς, στα 22 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε αποτέλεσε «βαρόμετρο» της νίκης του Ολυμπιακού, με 75-73, επί της Μονακό στο «ΣΕΦ», για την 19η αγωνιστική της Euroleague το βράδυ της Πέμπτης (4/1) και η σύζυγος του Αμερικανού γκαρντ, Μπέριλ, το πανηγύρισε έξαλλα.

Σε ανάρτηση της Λόρεν Τίμπι, συντρόφου του Τζορτζ Πάπας, που αναδημοσίευσε η Μπέριλ ΜακΚίσικ στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η ίδια εμφανίζεται να χαμογελά και να πανηγυρίζει καθώς και να σχηματίζει το γράμμα «L» με το χέρι της, εννοώντας πως ο σύζυγος της «κέρασε» ήττα τους Μονεγάσκους του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος χειροκροτήθηκε από το κοινό, ενώ διατηρούνται οι φήμες πως αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για το μέλλον. Στην λεζάντα της ανάρτησης γράφει: «Νικητής, νικητής, κοτόπουλο για δείπνο», που είναι μια συνηθισμένη φράση που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί.

Να σημειώσουμε, δε, ότι ο Σακίλ ΜακΚίσικ με ανάρτησή του στο Instagram της αφιέρωσε το τρίποντο που πέτυχε και της έπλεξε το εγκώμιο. «Στην γυναίκα στο τέλος του βίντεο, είσαι η οπαδός του Ολυμπιακού στην οποία έχουν δείξει την μεγαλύτερη ασέβεια, αλλά το διαχειρίζεσαι με τόση χάρη, περηφάνεια και πάθος. Το αξίζεις. Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλη σαν εσένα. Μετά από αυτό το σουτ, το πρώτο που μου είπες ήταν “καιρός ήταν”», έγραψε

Χαρίζει τη συλλεκτική φανέλα του Σπανούλη

Στο μεταξύ, πρόσφατα η Μπέριλ ΜακΚίσικ ανακοίνωσε στο Instagram πως θα χαρίσει σε έναν ακόλουθό της τη συλλεκτική φανέλα από το «αντίο» του Βασίλη Σπανούλη που φόρεσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ και είναι υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Άλλωστε η σύζυγος του Αμερικανού άσου του Ολυμπιακού δεν σταματά να δηλώνει την αγάπη της για την ομάδα και σταθερά βρίσκεται σε επαφή με τους οπαδούς της, ενώ ενίοτε «πειράζει» κι εκείνους των αντιπάλων.