Η αυστραλιανή τηλεπερσόνα Abbie Chatfield μίλησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ισχυρίζεται ότι κάποιοι «boomers» (άτομα άνω των 58 ετών) κατέκριναν το ντύσιμό της, ενώ βρισκόταν σε δείπνο. Η 28χρονη Chatfield, παρουσιάστρια του «FBoy Island» και πρώην πρωταγωνίστρια του «Bachelor», δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με το πολύ βαθύ ντεκολτέ της, απευθυνόμενη «στο τραπέζι των boomers που ήταν δυνατά δίπλα μου και με σχολίαζαν, λέγοντας ότι θα ‘’ντρέπονταν αν η κόρη τους φορούσε αυτό το τοπ έξω’’».

Απευθύνθηκε επίσης στο τραπέζι που την πρόσβαλε στη λεζάντα: «Λυπάμαι που δεν έχετε τίποτα άλλο να συζητήσετε στις σχέσεις σας», ξεκίνησε. «Ίσως τα παιδιά σας θα ντρεπόντουσαν περισσότερο, αν άκουγαν τι λέγατε. Το ότι εγώ φοράω ένα καυτό τοπ δεν συγκρίνεται με εσένα που περνάς τη νύχτα σου εστιάζοντας στο στήθος μου και κάνοντάς τα το κύριο θέμα συζήτησης», έγραψε.

Έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό σε μια ανάρτηση στα stories του Instagram της, αποκαλύπτοντας ότι ένας άνδρας με το όνομα «John» ήταν ο κύριος δράστης, αλλά εκείνη και οι φίλες της ανταπέδωσαν τα πυρά, σύμφωνα με το nypost.com.

Οι ακόλουθοί της την υπερασπίστηκαν

«Αυτό σημαίνει κάτι σαν “αυτό το κορίτσι είναι καυτό και δεν έχω ιδέα πώς να νιώσω γι’ αυτό”», είπε ένα άτομο για τις κριτικές των μεγαλύτερων. «Ευχαριστώ που είσαι τόσο θετική σε αυτό το θέμα. Μια γυναίκα φώναξε στην 14χρονη κόρη μου, επειδή φόρεσε το μπικίνι της μέχρι τα μαγαζιά στην παραλία – εν τω μεταξύ τα αγόρια ήταν χωρίς μπλούζα. Μισώ την υποκρισία», έγραψε μια άλλη γυναίκα.

«Ας ελπίσουμε ότι οι κόρες τους θα ντρέπονται που οι μητέρες τους είναι έξω και ντροπιάζουν νεότερες γυναίκες», σχολίασε ένα άλλο άτομο.